Emirates Tokio Haneda ingyenes busz

Az Emirates ingyenes reptéri buszjáratot indít Tokióban

by Kassay Tamás

Az Emirates, hazánk utazóinak is egyik kedvenc légitársasága szeptember 1-jétől új, ingyenes buszjáratot vezet be a Tokió-Haneda repülőtérre érkező turistaosztályú utasai számára.  

Az Emirates lesz az egyetlen légitársaság Japánban, amely ingyenes buszjáratot kínál a Haneda repülőtérről Tokió főbb pályaudvaraira, zökkenőmentes és kényelmes csatlakozást biztosítva a Tokió Pályaudvarra (TYQ), illetve a Sinagawa állomásra (SGS).

Az új szolgáltatás a Haneda repülőtér 3-as termináljának charterbusz-parkolóhelyéről indul, így az Emirates járatával érkező utasok zökkenőmentesen intézhetik foglalásaikat egészen a végállomásokig. Az EK7034-es számú busz helyi idő szerint 00:01 órakor indul a Haneda nemzetközi repülőtérről, és 00:40 órakor érkezik a Tokió Pályaudvarra (TYQ), a Marunoucsi északi bejáratához, és innen indul vissza. Az EK7036 számú autóbuszjárat a Haneda nemzetközi repülőtérről 00:01 órakor indul és 00:30 órakor érkezik a Sinagawa vasútállomásra (SGS), a Konan bejárat 7-es számú buszmegállójába. A buszok 40 perc alatt teszik meg a reptér és a vasútállomások közötti utat. A járműveken fedélzeti mosdók is szolgálják az utasok kényelmét.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben