A Finnair 10 euróért megmutatja a sarki fényt és a mikulás otthonát

by Waterfan

A Finnair új szolgáltatásával különleges élményben lehet részünk, attól függően, hogy milyen eszközeink vannak otthon. Idehaza a virtuális színház elég népszerűvé kezd válni, magam is próbáltam már és remek élmény volt. Most pedig kipróbálhatjuk a virtuális repülőjáratokat is, az első út Rovaniemibe vezet.

A Mikulás hivatalos légitársasága a Finnair

Finnair Mikulás virtuális utazás repülés Rovaniemi
forrás: Finnair hivatalos, Duotone

A finn nemzeti légitársaság oldalán írtak szerint ők a piros ruhás, fehér szakállas cukrosbácsi hivatalos partnerei, így kétségünk sem lehet afelől, hogy pontosan tudják, hol lakik és ezt meg is mutatják a jegyet váltó utasaiknak.

Airbus A350-es virtuális járaton repülhetünk Rovaniemi környékén, december 30-ig több, 360 fokos élményt nyújtó virtuális járattal is. A tökéletes élményhez érdemes VR szemüveget és fejhallgatót használni, akinek van.

Ide kattintva vásárolható meg a virtuális repülőjegy, amely 10 euróba kerül. Minden megváltott jegy után 250 Finnair Plus törzsutas mérföld-pont jár.

A bevétel teljes összegét az UNICEF kapja meg, hogy a koronavírus járvány által hátrányosan érintett gyerekeket támogassa belőle.

A VR Mikulás repülőjárat menetrendje

A járatok live stream, azaz élő videós közvetítés formájában szállnak fel, a fedélzeten pedig Business Class menüt is felszolgálnak majd. Az alábbi menetrend szerint közlekednek a gépek EET idő szerint, ami azt jelenti, hogy Magyarországon a téli időszámítás idején a táblázatban jelzett órákból egyet le kell vonni, azaz 12:00 a mi szempontunkból 11:00-nak számít.

  • 2020. december 28. 12:00 ; 19:00
  • 2020. december 29. 12:00 ; 19:00
  • 2020. december 30. 12:00 ; 19:00

Érdekelnek az utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, értesülj szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról. Érdekes volt? Oszd meg másokkal!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben