Innovatív fedélzeti szórakoztató rendszert dolgoztak ki fapados gépekre magyar utazó bloggerek

by Kassay Tamás

A repülőgépek szórakoztató rendszerei igazán népszerűek az utasok körében, de a fapados járatokon sajnos nem áll ilyesmi rendelkezésre. Jobb híján mindenki a telefonját nyomkodja, zenét hallgat, vagy próbál szundítani, kevés sikerrel. Magyar utazóbloggerek viszont feloldották a gordiuszi csomót és kidolgoztak egy innovatív megoldást unaloműzés ellen.

Egész trendgyanússá vált a dolog, nem kizárt, hogy számos hasonló fotót láthatunk majd a közösség média felületeken, mint amit Gáspár Fanni, a 15tickets bloggere posztolt ki sztorijában. Az ötletgazda és a trend indítója Pálfi Dóri.

fedélzeti szórakozás fapados repülőgépen
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

A technika a következő: Egy szalvétát kell befűzni a telefon és a szilikon tok közé, majd pedig ezt a szalvétát felfogatni a lehajtható asztalka fogantjújával. Kész is a DIY monitor, amin már kényelmesen lehet filmet nézni a saját bluetooth fülesünkön keresztül.

Igazán kreatív megoldás, magam is ki fogom próbálni a következő utamon. Ennél a mókánál sokkal mókásabb és különösen hasznos útleírásokért, tipekkért javaslom, hogy csekkoljatok be Fanni oldalára, sőt ajánlom figyelmetekbe a csuda hangulatú könyvét is.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben