A Wizz Air új járatot indít az ókori világ csodájához

by Kassay Tamás

A Wizz Air újabb afrikai járattal bővíti magyarországi kínálatát, ezúttal Egyiptomba: június 15-től elérhetők a Wizz Air weboldalán és mobilapplikációjában a Budapest – Kairó (CAI) útvonalra szóló repülőjegyek. A Kairóba tartó első járat október 30-án száll fel Budapestről.

Még könnyebben elérhető Egyiptom Budapestről

A Wizz Air idén október végétől kezdve hetente 3 járatot indít az Egyiptomi Arab Köztársaság fővárosába, Kairóba. A járatok hétfői, szerdai és pénteki napokon közlekednek majd Budapestről. Az arab világ és a Közel-Kelet kulturális csomópontja számos lenyűgöző látnivalóval várja az odalátogatókat, ideális úti cél lehet mindazok számára, akik ókori történelmi emlékeket szeretnének megcsodálni, és lélegzetelállító látványban részesülni.

Új közvetlen Budapest Kairó repülőjárat

A legjobb elérhető jegyár 18690 forint.

ÚTVONALJÁRATSŰRŰSÉGINDULÁS DÁTUMA
Budapest – Kairó heti 3x 2023. október 30.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük legújabb útvonalunkat, amely immár a harmadik egyiptomi Wizz Air desztináció Magyarországról, így évente már több mint 170.000 jegyet kínálunk Magyarországról az észak – afrikai országba utazni vágyóknak. Az új járat is bizonyítékként szolgál arra, hogy a lehető legnagyobb választékot igyekszünk kínálni utasaink számára desztinációink folyamatos bővítésével. Alig várjuk, hogy hamarosan a fedélzeten üdvözölhessük az erre az egzotikus úti célra repülő utasainkat is” 

– nyilatkozta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Egyiptom szállások kiválasztásában, utazásszervezésben, a legjobb ajánlatok összehasonlításával és kiválaszátásval örömmel segít megbízható partnerünk, a Schuster Travel.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben