Wizz Air leállás weboldal mobilapp karbantartás

Karbantartás miatt nem lesz elérhető a Wizz Air online felülete

by Kassay Tamás

A Wizz Air közleményben hívja fel az utasok figyelmét arra, hogy előre bejelentett leállás lesz a légitársaság online foglalási rendszerében, sem a weboldal, sem a mobilalkalmazás nem fog működni ma éjféltől holnap reggel 8-ig. Akinek eközben kellene becsekkolni, az ezidő alatt ingyenesen teheti meg a repülőtéren.

A Wizz Air hamarosan karbantartási munkálatokat végez online felületein. A légitársaság internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint július 4-én 0 órától reggel 8 óráig nem lesz elérhető. Ezért a légitársaság a zökkenőmentes utazás érdekében arra kéri érintett utasait, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, valamint lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre. A Wizz Air ugyancsak felhívja a figyelmet arra, hogy a karbantartás ideje során az utasoknak nincs lehetősége a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változásokat eszközölni.

Az üzemszünet idején a légitársaság utasai, amennyiben nem tudták elvégezni az online utasfelvételt, az utasfelvételi pultoknál szerint július 4-én 0 óra és reggel 8 óra között térítésmentesen kaphatják meg beszállókártyáikat.”

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben