Újabb kényszerleszállás Budapesten, furcsa szagot éreztek az utasok a gépen

by Kassay Tamás

Megszakította útját a Wizz Air légitársaság Görögországból Lengyelországba tartó járata hétfő délután Budapesten, mert furcsa szagot éreztek a gépen – tájékoztatta a Budapest Airport az MTI-t.

A közlés szerint a járat biztonságosan landolt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a fedélzeten tartózkodó 184 utast leszállították a gépről, további intézkedésig a repülőtéren várakoznak.

A szag eredetét szakértők, avagy szagértők vizsgálják, egyelőre nem érkezett hír arról, hogy megfejtették-e a jelenség okát. Arról viszont érkezett friss hír, hogy:

Mentesítő járattal viszi Katowicébe a Wizz Air azokat, akik az útját Budapesten megszakító gépen utaztak

Hamarosan indul Budapestről a mentesítő repülő, amely azokat az utasokat viszi Katowicébe, akik a Korfuról induló, útját Budapesten megszakító gépen utaztak – tájékoztatta a Wizz Air az MTI-t hétfő este 21:46-kor.

A Wizz Air számára mindig utasai biztonsága a legfontosabb, így a kollégák jelen esetben is a legszigorúbb protokollnak megfelelően jártak el – áll a légitársaság közleményében.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben