Afrika legjobb légitársasága 2023 Ethiopian Airlines

Megválasztották Afrika legjobb légitársaságát

by Kassay Tamás

A 2023-as APEX Passenger Choice Awards 2023. május 25-én Dublinban megrendezett ünnepségén megválasztották Afrika legjobb légitársaságát. Az APEX Passenger Choice Awards, amely az iparág egyik legrangosabb díja, a különböző régiókban működő légitársaságokat ismeri el a legjobb utazási élményt nyújtó szolgáltatásaikért. 

2023-ban a „Best Overall in Africa” díjat, azaz Afrika legjobb légitársasága címet az Ethiopian Airlines nyerte el.

A „Best Overall in Africa” győzteseként az Ethiopian Airlinesé a „Best Cabin Service”, a „Best Entertainment”, a „Best Food and Beverage”, a „Best Seat Comfort” és a „Best Wi-Fi” elismerés is.

A díjjal kapcsolatban Mesfin Tasew, az Ethiopian Airlines vezérigazgatója a következőket mondta: „Nagyon örülünk a mai napon elnyert rangos díjnak. Ez a díj különleges számunkra, mivel szeretett ügyfeleink ránk szavaztak. Szeretném megköszönni nekik a szolgáltatásainkba vetett bizalmukat. Továbbra is azon leszünk, hogy felül múljuk az elvárásokat, hogy a legmagasabb minőségű és egységes színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk nagyra becsült ügyfeleinknek. Ez annak a kemény munkának a bizonyítéka, amelyet munkatársaink annak érdekében végeztek, hogy ügyfeleink megkapják a megérdemelt gondoskodást. Köszönettel tartozom minden etióp kollégámnak, akik magas szintű elkötelezettséget tanúsítottak ügyfeleink elégedettsége és biztonsága iránt. Gratulálok minden etiópiai családnak!”

A világ több mint egymillió járatának és közel 600 légitársaságának utasai lehetőséget kaptak arra, hogy 5 alkategóriában névtelenül adjanak értékelést:

  • üléskényelem,
  • kabin kiszolgálás,
  • étel és ital,
  • szórakozás és
  • Wi-Fi.

A légitársaság az elmúlt években egymás után több neves díjat is elnyert, többek között a SKYTRAX és a Business Travel Awards díjakat is.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben