Ryanair vezérigazgató torta

Az arcába kapott tortát a Ryanair első embere Brüsszelben

by Polisor Bettina

A Ryanair Twitter-oldalán adott hírt róla, hogy „szívélyes” fogadtatásban részesült Micheal O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója, aki szeptember 7-én érkezett a belga fővárosba. A The Guardian beszámolója szerint két elszánt klímaaktivista üdvözölte a krémes finomságokkal a vezérigazgatót, az akció közben pedig felszólították, hogy hagyjon fel a károsanyag kibocsátásával – írja az Index.

Tortát nyomtak a Ryanair vezér Michael O’Leary arcába

A Ryanair több bejegyzésben is beszámolt a történtekről Twitter-oldalán. Ezekben megemlítették, hogy a vezérigazgató „meleg fogadtatásban részesült” Brüsszelben, továbbá kitérnek hét új járat indítására, aminek örömére az utasok tortával ünnepelnek, és megjegyzik, hogy a két pórul járt sütemény árát akár repülőjegyre is költhették volna.

O’Leary egyébként meglepően jól reagált a krémes incidensre, és mindössze annyit kért, hogy tisztíttassák ki az öltönyét.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben