Repjegy Budapestről Budapestre 35000 forintért avagy sétarepülés sehová

by Waterfan

A világ számos nagy repteréről szerveztek már semmibe vezető utat, az őrület Budapestre is elért. Az Aeropark Repülőmúzeum szervezésében Boeing 737 géppel repülhetünk el Budapestről Budapestre.

Országnéző élményprogramot hirdetett a Légiközlekedési Kulturális Központ (Aeropark) a Smartwings légitársasággal, és a Budapest Airport közreműködésével, amelynek során Európában elsőként lehetünk részesei a speciális utazásnak, ami a kiinduló reptérre vezet vissza.

A Smartwings Boeing 737-800-asa október 25-én száll fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről és nagyjából 60 perccel később fog visszatérni ugyanoda.

Budapest repjegy Budapestre sétarepülés Eurowings
Fotó: Kevin Hackert

A tervezett útvonal érinti a Balatont, Bakonyt, Dunakanyart és nyilvánvaló módon Budapestet is, de a pontos útvonal az aznapi időjárás és a felhőzet függvényében módosulhat. Az utazómagasság a megszokottnál alacsonyabb lesz. A repülésen résztvevők számára ingyenes belépést biztosít az Aeropark a múzeum területére, ahol a magyar repüléstörténet meghatározó repülőgépei csodálhatók meg.

A különleges, országnéző Budapest-Budapest járat október 25-én déli 12 órakor indul a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljáról.

Repjegyek Budapest – Budapest viszonylatra az Eurowings járatára

  • Ablak melletti helyek: 35.000 Ft/fő
  • Középső és folyosó melletti helyek: 26.000 Ft/fő

Az Utazómajom értesülései szerint az ablak melletti ülőhelyek már elfogytak.

Regisztrálni ide kattintva lehet

Sok-sok szállás véleményt és egyéb wellness érdekességeket olvashatsz a csoportunkban is.

Biztonságos utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben