wizz air utasfelvétel online check-in

Fontos: mától változik a Wizz Air utasfelvétel, még később lehet csak elvégezni az online checki-in folyamatát

by Kassay Tamás

A Wizz Air rövid közleményben tájékoztatta az utazóközönséget, hogy június 12-től kezdődően változik az utasfelvételi folyamat. Valamennyi járat esetében a korábban 48 órás check-in időszak 24 órásra módosul, így az utasok számára már csupán 1 nap áll rendelkezésre, hogy online, a felszállás előtti 3 óráig bezárólag elvégezzék az utasfelvételt.

A légitársaság minden olyan utasát értesítette már korábban a változtatásokról, akik közvetlenül a Wizz Air felületein vásárolták meg jegyeiket.

A változás nem vonatkozik azokra az utasokra, akik a Wizz Air felületein a jegyvásárlást követően ülőhelyet is foglaltak. Számukra a felszállás előtti 3 óráig bezárólag és 30 nappal előtte nyílik meg a lehetőség az utasfelvétel véglegesítésére.

Fontos: sokan minél előbb szeretnek becsekkolni, hogy az utolsó pillanatos izgalmak, illetve esetleges rohanás közben nehogy megfeledkezzenek róla. Érdemes nagyon figyelni és beállítani akár emlékeztetőt is, mert aki megfeledkezik róla és már csak a helyszínen tudja elvégezni a check-int, annak fejenként 40 eurójába is kerülhet.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben