Bérelj magánrepülőt fapados módra! A Wizz Air bővíti charterjáratait

by Waterfan

A Wizz Air charter szolgáltatása megoldja minden vágyunkat. Nincs többé centizgetés a csomagokkal, automatikusan priority boarding jár a jegy mellé és olyan helyekre is elrepítenek, ami nem szerepel a menetrendben. Luxus gép nincs, az van, amiket jól ismerünk a lila flottából.

A Wizz Air bővíti a charter szolgáltatását

A közlemény szerint bizonyos belföldi és nemzetközi járatokkal bővíti az egyedi élményeket nyújtó és egyedi igényeket kiszolgáló charter szolgáltatását, amelyek a fapados meglévő hálózatán és azon túlmenően is elérhetők lesznek.

A szolgáltatás céges utazásokhoz, több állomást érintő utakhoz, illetve országok közötti költözéshez is ideális lehet és teljesen személyre szabott szolgáltatást nyújt. 

A járvány sújtotta nehéz időkben a kényelmes és biztonságos utazás minden korábbinál fontosabbá vált. A Wizz Air charterjárataival bármilyen szervezet, csoport, vállalat megvalósíthatja tervezett utazását és akár 239 utassal is számolhat a fedélzeten. A maximális rugalmasság jegyében mind az útvonal, mind pedig a járat időpontja személyre szabható. A járatokat Airbus A320 és 321-es gépeikkel teljesítik, igénytől függően.

A charter szolgáltatás megoldást jelenthet kollégák üzleti utazása, sportolók versenyekre kijutása vagy külföldön rekedt utazók hazahozatala szempontjából.

Wizz Air charter szolgáltatás charterjárat magánrepülő fedélzet

A Wizz Air közleménye szerint versenyképes áraik megkülönböztetik más légitársaságok charterszolgáltatásaitól. Március óta több, mint 3600 utassal, közel 50 ilyen járatot indítottak már el.

Nyilvánvalóan se nem hátizsákos utazók, se nem leánybúcsúsok fogják kibérelni a teljes gépet, de bizonyára van piaca ennek a szolgáltatásnak, különben nem vezették volna be. Az egyszeri utazók számára mindenképpen érdekes tudni azt, hogy a turizmusban működő cégek milyen alternatív megoldásokkal igyekeznek túljutni a válságos időszakon, és békeidőben is különféle extra, kevéssé nyilvános szolgáltatásokkal maximalizálják a bevételeiket.

A charterjáratok kapcsán felmerülő kérdéseket és igényeket itt lehet jelezni: [email protected]   

Érdekelnek az utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, és értesülj szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós hírről is. Érdekes volt? Oszd meg másokkal is!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben