Wizzair utazástervező térkép

A Wizz Air interaktív utazástervező térképet vezetett be

by Waterfan

A Wizz Air innovatív Utazástervező Térképet vezetett be, amelynek folyamatosan frissülő keresőfelülete biztosítja azt, hogy a járat keresés pillanatában láthassuk, hogy a WIZZ hálózatában mely úti célok érhetők el a kiindulási repülőtérről, valamint információkat kapunk a koronavírus miatt érvényben lévő aktuális utazási korlátozásokról is.

Napjainkban egy dolog biztos, az pedig a bizonytalanság, ezekben az időkben pedig a Wizz Air Utazástervező Térképére támaszkodva könnyen és áttekinthetően láthatjuk az üzemelő járatokat, egy színkódos rendszer pedig egyértelműen mutatja az éppen aktuális utazási szabályozásokat is.

Wizz Air Utazástervező Térkép használata

Wizzair utazástervező térkép használata

A térkép használatához kattintsunk az indulási reptérre, ezt követően pedig bármelyik, a WIZZ hálózatán belül elérhető úti célt ki lehet választani. Az országok és reptereik az aktuálisan érvényben lévő helyi korlátozásoktól függően különböző színekkel vannak megjelenítve:

  • a zöld kategóriába sorolt országokban nincsenek megkötések a légi beutazást illetően,
  • a sárga kategóriánál már részleges szigorításokra kell számítani az országba történő belépéskor (teszt, karantén vagy tartózkodási engedély), míg
  • a piros jelzéssel ellátott országoknál teljes vagy részleges belépési korlátozás van érvényben.

A kiválasztott útvonalra kattintva az adott országhoz tartozó információs oldalra visz a rendszer, ahol az aktuális (be)utazási szabályokról, valamint egyéb, az utazáshoz kapcsolódó részletekről olvashatunk. Ezen a felületen a helyi kormány legfontosabb honlapjait, valamint az utazás előtt kötelezően kitöltendő nyomtatványok linkjeit is megtalálhatjuk.

Az Utazástervező Térkép naponta, közép-európai idő szerint 18:00 órakor frissül, de a Wizz Air és a Spabook is azt ajánlja mindenkinek, hogy indulás előtt többször is ellenőrizzék a beutazási feltételeket, mert ezek gyakorta napi szinten is módosulnak.

„Akár az utazásról, akár a weboldal használatáról van szó, mi mindig az ügyfélélmény javítására törekszünk, az új platform segítségével pedig utasaink könnyebben tájékozódhatnak arról, hova tudnak elutazni. Hiszünk benne, hogy az Utazástervező Térképpel utasaink nyugodtabban tervezhetik utazásukat, hiszen a rendszer mindig a legfrissebb információkkal segíti őket, így újabb izgalmas desztinációkat fedezhetnek fel a WIZZ hálózatában. A célunk egyszerű: a megfizethető utazás révén egy szabadabb élet lehetőségét megteremteni az emberek számára, e vállalásunk teljesítéséhez pedig egy újabb eszköz az Utazástervező Térkép” – mondta el Poós Zsuzsa, a Wizz Air marketingigazgatója.

A saját magunk bebiztosítása érdekében most azt tudjuk még tenni, hogy igénybe vesszük a WIZZ Flex szolgáltatást, amelynek segítségével egy váratlan esemény, időpont- vagy útvonalváltoztatási igény esetén egyszerűen  átfoglalhatjuk repülőjegyünket egy másik WIZZ-járatra.

Ha utazás előtt vendégek véleménye alapján is tájékozódnál, akkor sok-sok szállás véleményt olvashatsz a csoportunkban is.

Biztonságos utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben