Wizz Air COVID 19 biztosítás koronavírus utasbiztosítás szolgáltatás

Wizz Air koronavírus utasbiztosítást vezet be, amely COVID-19 fedezetet biztosít

by Kassay Tamás

A Wizz Air ma bejelentette, hogy COVID-19 biztosítási fedezetet is tartalmaz ezentúl az utasbiztosítási csomag, amelyet az utazni vágyók a foglalási folyamat során online vásárolhatnak meg.

COVID-19 fedezetű koronavírus utasbiztosítás a Wizz Air-től

A COVID-19 fedezetű koronavírus utasbiztosítást a Chubb biztosító társaság nyújtja. Róluk éppen tegnap írtam, hogy más légitársasággal együttműködve is bevezettek hasonló csomagokat a közelmúltban.

A Wizz Air utasai mostantól olyan utasbiztosítást vásárolhatnak, amely már fedezi a koronavírus járvány miatti esetleges járattörléseket és a külföldi utazás során felmerülő orvosi költségeket is. A Wizz Air Utasbiztosítás többek között fedezi az utas külföldön történő COVID 19 fertőződése miatti egészségügyi költségeket, valamint a meghosszabbított tartózkodás miatti további felmerülő addicionális költségeket (bizonyos összeghatárig).

Ha esetleg az utazásunkat azért kell lemondani, mert indulás előtt elkapjuk a koronavírust, akkor a Wizz Air Utasbiztosítás ebben az esetben is segítséget nyújt.

A Wizz Air utasbiztosítása továbbá fedezi az elveszett, ellopott vagy megrongálódott poggyászok, illetve lekésett járatok költségeit is. Természetesen, mint minden és ahogy ezt megszokhattuk, a biztosítás felhasználási feltételekhez kötött, ezeket érdemes elolvasni és megismerni.

Egyéni törlési fedezet bizonyos országokban

Az utasbiztosítás mellett a Wizz Air egyes országokban egyéni törlési fedezetet is biztosít. Mindkét opció megvásárolható a foglalás során a Wizz Air weboldalán és mobil alkalmazásában, egyirányú és retúrjegyekre egyaránt. A felhasználási feltételek az alábbi linken találhatóak.

 „A WIZZ-nél elkötelezettek vagyunk az utazási élmény folyamatos fejlesztésében. Akár a foglalási folyamatról, a fedélzeti kiszolgálásról, vagy egyéb szolgáltatásainkról van szó, a lehető legkényelmesebb, és zökkenőmentes utazást tartjuk szem előtt. A bővülő utasbiztosítási csomagunkkal utasaink nyugodtak lehetnek, hiszen a COVID-19 miatti váratlan események ellen is biztosítva lesznek.” – mondta Radó András, a Wizz Air senior kommunikációs menedzsere.

Szállásokkal kapcsolatos véleményekről, utazós és wellness témákról értesülhetsz a zárt csoportunkban, várunk szeretettel.

Biztonságos utat, sok élményt a nehézségek közepette is!
Mr Spabook
turisztikai fejlesztési menedzser
vendégélmény tanácsadó

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és minőségi tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben