Újabb görög szigetre repít a Wizz Air: Budapest – Kos járat indul júliusban

by Kassay Tamás

A Wizz Air néhány perce jelentette be, hogy új járatot indít Kos (Kosz) szigetére Budapestről. Az első járat július 16-án száll fel. Az újabb görög úti céllal összesen már 10 görög helyre repülhetünk a Wizz Air fedélzetén.

Haniá után Kosz szigete csatlakozik a görög célállomások kínálatához,

így a méltán kedvelt főváros, Athén vagy a csodaszámba menő Szantoríni mellett újabb mediterrán gyöngyszem került fel a Wizz Air és így a magyar utazók térképére.

Kosz szigetén Hippokratész fája, Aphrodité temploma és a helyiek kedvenc tavernái számtalan élménnyel várják a látogatókat, akik akár rövidebb, akár hosszabb nyaralás helyszínéül is választhatják a barátságos hellén szigetet. Hosszabb utazás tervezése esetén az alvó vulkánok felfedezése mellett a Wizz Air másik görög úti céljára, az elérhető távolságon belül található Rodoszra is érdemes ellátogatni.

Az új járatra már ma is lehet jegyet foglalni, a légitársaság weboldalán, illetve mobilalkalmazásában.
A gépek hétfőn, illetve pénteken fognak közlekedni a Budapest – Kosz útvonalon.

A Wizz Air a járvány okozta nehéz helyzetben is folyamatosan indított új járatokat, több országban bővítette jelenlétét, most pedig a nyaralások közeledtével egyre több visszatérő és újonnan bejelentett útvonallal várja az utazókat.

Korábban nem ajánlottam, de most fontosnak tartom megjegyezni, hogy érdemes megfontolni a Wizz Flex szolgáltatás megvásárlását, mert a helyzet azért bizonytalanabb, mint régen, és hasznos lehet, ha utólag van módosítási lehetőségünk.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek csoporthoz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben