Wizz Air pilótatoborzó nap Budapest

Ha pilóta lennél, eljött a Te napod! Wizz Air pilótatoborzó nap Budapesten

by Kassay Tamás

A Wizz Air légitársaság toborzónapot tart Budapesten. A rendezvény lehetőséget nyújt a jelentkezők számára, hogy értékes információkkal gazdagodjanak a legitársaság működéséről, és akár a helyszínen jelentkezzenek a nyitott pozíciókra.

A légitársaság március 31-én 10:00-tól a Novotel Budapest Centrumban várja a gyakorlott, szakmai rutinnal rendelkező kapitányokat, valamint, tapasztalt EASA engedéllyel bíró elsőtiszteket. A pilótacsapat új tagjai a közlemény szerint versenyképes fizetésre, kiszámítható havi beosztásra, továbbá számtalan utazási kedvezményre számíthatnak, amelyet a leendő munkatársak megoszthatnak családtagokkal és barátokkal egyaránt. 13 órától pedig a Wizz Air Pilótaakadémia biztosít lehetőséget azoknak a leendő növendékeknek, akik karrierjüket a felhők felett képzelik el.

A toborzónap menetrendje:

  1. A vállalat, az útvonalhálózat és a jövőbeli tervek
  2. Képzési és foglalkoztatási feltételek
  3. Karrierlehetőségek, előmenetel, bérezés és egyéb juttatások ismertetése
  4. Q&A

A Wizz Air pilótatoborzó nap március 31-én 10 órától kerül megrendezésre a Novotel Budapest Centrum épületében, amelynek címe 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben