A Wizz Air megszüntette a rendszerpótdíj hibát

by Kassay Tamás

Az előző napokban egyre többször volt téma a hibásan felszámított rendszerpótdíj, a gyakorlatról Spabook is beszámolt. A témát robbantó Utazómajom ma újabb fejleményről írt, ugyanis a légitársaság bejelentette, hogy változtatott rendszerén és az eset nem fog többé előfordulni.

Két év után megoldódott a rendszerpótdíj hiba

A rendszerpótdíj két éve megoldásra váró problémáját kevésbé elegáns, de abszolút hatásos lépéssel oldották fel:

„Az ügyfélpanaszok alapján a Wizz Air kikapcsolta a cikkben is említett rendszerpótdíjat, amely az online utazási irodákat érintő díj, de egy hiba miatt egyes magánutasoknál is felszámolta a rendszer. A légitársaság ezúton is elnézést kér a kellemetlenségért, azok számára az utasok számára, akiknek tévesen felszámolta a díjat, az ügyfélszolgálathoz benyújtott panasz alapján természetesen visszatéríti azt.” – áll a Wizz Air Utazómajomnak küldött közleményében.

Erre mi sem gondoltunk, hogy az ügy folyamatos publikálása oda vezet, hogy a Wizz Air a hatásunkra eltörli ezt az eddig jogosulatlanul felszámított díjat. – kommentálta a lépést Tóth Ákos, az Utazómajom alapítója.

Spabook részről gratulálunk Ákosnak üdvözöljük a Wizz Air lépését. Jó látni, hogy a nyilvánosságnak valóban van ereje!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben