Wizz MultiPass előfizetés

Mostantól fix áron repülhetsz a Wizz MultiPass előfizetésével

by Kassay Tamás

A Wizz Air légitársasága ma bejelentette, hogy Magyarországon is elérhetővé teszi az előfizetés alapú szolgáltatását, a WIZZ MultiPass-t, amely segítségével az utazni vágyók egy teljes éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak.

Mi az a WIZZ MultiPass?

A WIZZ MultiPass egy 12 hónapos előfizetési csomag, amely fix havi díj ellenében lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy minden hónapban utazhassanak a WIZZ Air jogosult járatain. A havi díjban benne van az összes adó és díj, fixen ennyibe kerül a repülőjegy.

A Wizz Air MultiPass szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is. Ez a havidíjas konstrukció hasznos azoknak, akik gyakran utaznak, szeretnek előre tervezni és tudatosan kezelni utazási kiadásaikat. A repjegyár nem függ a szezonalitástól és az árak dinamikus változásától, ez a kiszámíthatóság sokak számára fontos szempont.

Hogyan működik a WIZZ MultiPass?

A magyar utasok választhatnak egyirányú vagy retúrjáratok között, és eldönthetik, hogy igénybe veszik-e a WIZZ Priority szolgáltatást és/vagy a poggyászkedvezményt. Ahogy a hagyományos Wizz Air jegyek, úgy a kiegészítő szolgáltatások is a repülés előtt megvásárolhatók és hozzáadhatók a foglaláshoz a légitársaság hivatalos oldalán.

Mennyibe kerül a Wizz Air MultiPass?

Nézzük meg a WIZZ MultiPass csomagok árait a Magyarországra érkező és onnan induló járatok esetében:

  • Csak jegy: egyirányú 24 490 Ft, retúr 48 890 Ft
  • Jegy + WIZZ Priority: egyirányú 40 285 Ft, retúr 80 570 Ft
  • Jegy + 20 kg-os feladott poggyász: egyirányú 41 500 Ft, retúr 83 300 Ft
  • Jegy + WIZZ Priority + 20 kg-os feladott poggyász: egyirányú 57 295 Ft, retúr 114 590 Ft

Ezekkel a jegyárakkal akár 30-40%-ot is megtakaríthatunk a nyári csúcsidőszakban közlekedő járatok repjegyárából. Ez a lehetőség különösen jól jöhet a nyári főszezonban, illetve azoknak, akik rendszeresen repülnek Magyarországról, akár munkájukból kifolyólag.

Wizz MultiPass csomagok ára a Magyarországra érkező és onnan induló járatok esetében

 CSOMAG NEVE EGYIRÁNYÚ RETÚRJEGY
CSAK JEGY24 490 Ft48 890 Ft
JEGY + WIZZ PRIORITY40 285 Ft80 570 Ft
JEGY + 20 KG-OS FELADOTT POGGYÁSZ41 500 Ft83 300 Ft
JEGY + WIZZ PRIORITY + 20 KG-OS FELADOTT POGGYÁSZ57 295 Ft114 590 Ft
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Az utasoknak lehetőségük lesz arra, hogy az előfizetésük megkezdésekor azonnal lefoglalják a repülőjegyüket, és mindössze 5 nappal később már repülhessenek is. Fontos részlet, hogy 5 napon belül induló járatra nem lehetséges MultiPass előfizetéses áron jegyet venni! Ha az előfizetés kezdő hónapjaként a soron következő hónapot választják, az utasok a hónap hatodik napjától kezdődően repülhetnek 30 vagy 31 napig. Az előfizetés minden hónap első napján megújul.

A WIZZ MultiPass megvásárlására a hónap közepén is lehetőség van, amennyiben annak legvégéig több mint 5 nap van hátra. A WIZZ MultiPassról további információk a Wizz Air hivatalos honlapján találhatóak.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben