Wizz ride transzfer szolgáltatás wizz air cartrawler

Elindult a WIZZ RIDE, a Wizz Air transzfertervező szolgáltatása

by Waterfan

A WIZZ RIDE új transzfertervező szolgáltatásával lehetőségünk nyílik arra, hogy háztól házig megtervezhessük az utazásunkat és még otthonról kiválaszthassuk a számunkra megfelelőt a bőséges taxi- és magántranszfer lehetőség közül.

Mit tud a WIZZ RIDE transzfertervező szolgáltatás?

A Wizz Air elindította a WIZZ RIDE-szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy a Wizz mobilalkalmazásán keresztül foglalhassunk taxi-, illetve magántranszfer szolgáltatást. A céges autóbérlés és -szállítás terén piacvezető CarTrawler együttműködésével készült kiegészítő szolgáltatás változatos utazási lehetőségeket kínál fel és hatékonyabbá teszi az útvonaltervezést az egyedi igényekhez igazodó megoldásaival.

A CarTrawler együttműködéssel a Wizz Air a világ első olyan légitársasága lett, amely integrálta a világelső közúti utazástervező, taxi- és privát transzferfoglalási platformot natív iPhone és Android alkalmazásaiba.

Wizz Ride transzfer szolgáltatás Wizz Air wizzair

Ez azt jelenti, hogy a Wizz Air utasaiként mostantól a WIZZ RIDE révén zökkenőmentes, végponttól végpontig terjedő utazási élményben lehet részünk a légitársaság mobilalkalmazásának használatával, függetlenül attól, hogy az út előre lefoglalt, vagy menet közben találjuk ki (on-demand).

Most perpillanat azt nem tudom, hogy úgy is működik-e, ha az Ecseriről szeretnék transzfert a Józsefvárosi piacra, onnan pedig a Sárkány Centerbe, mert már nagyon hiányzik egy kis Ázsia feeling, de ha valaki kipróbálta, írja meg legyen oly’ kedves!

Üröm az örömben, hogy WizzRide néven fut már egy autó- és transzferkereső szolgáltatás, ami a grafikai elemek alapján függetlennek tűnik a Wizz most bevezetett új szolgáltatásától.

De mi az a CarTrawler?

A CarTrawler az utazási iparág vezető B2B autókölcsönzője és transzfer megoldások szolgáltatója. Egy online piactéren keresztül kötik össze a partnerek, az ügyfelek és a transzfer szolgáltatók sokaságát.

A CarTrawler végponttól-végpontig technológiai platformja kibővíti a légitársaságok és utazási partnerek kínálatát, ezzel teremtve jelentős kiegészítő bevételi lehetőségeket. Világszerte kiemelkedő minőségben és mennyiségben biztosítanak autókölcsönzési, privát reptéri transzfer lehetőségeket és utazási szolgáltatásokat is.

A CarTrawler innovatív, adatközpontú megoldásokat kínál több nagyobb, világszintű utazási vállalatnak, mint az American Express, az Alaska Airlines, az easyJet, az eDreamsODIGEO, a Hotels.com, a KLM és a TravelStartand Emirates. A CarTrawler B2B vállalatként kizárólag arra fókuszál, hogy segítsék az együttműködő légitársaságaik és utazási partnereik márkáinak építését.

A CarTrawler 2004-ben alakult meg, központjuk Írországban, Dublinban, míg irodájuk New York-ban található.

Nyilatkozatok a WIZZ RIDE szolgáltatás bevezetése kapcsán

“Stresszmentes vásárlási élményt szeretnénk kínálni utasainknak, ezért folyamatosan olyan új szolgáltatások bevezetésén dolgozunk, amelyek az utazás minden fázisát könnyebbé teszik. A WIZZ RIDE kényelmes, előre lefoglalt és on-demand közúti transzfer-szolgáltatásokat kínál, ezáltal is időt és pénzt spórolva meg az utasoknak. Az új, felhasználóbarát szolgáltatásunkat a CarTrawler utazási platformmal együttműködve indítjuk el és mától elérhető a Wizz Air mobilapplikációjában is. Büszkék vagyunk rá, hogy a légitársaságok közül a világon elsőként vezetünk be ilyen innovatív szolgáltatást, amely a rendkívül alacsony viteldíjjal együtt még könnyebbé teszi az utazást” – fogalmazott George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy útnak indíthatjuk a WIZZ RIDE transzfertervező-szolgáltatást, amely a felhasználók számára átalakítja a foglalási élményt és forradalmasítja a légitársaságok kiegészítő szolgáltatásait” – mondta Aileen McCormack, a CarTrawler kereskedelmi igazgatója. „A Wizz Air egy olyan értékvezérelt légitársaság, amely a fogyasztói élmény fejlesztésére fókuszál. Mobilra optimalizált stratégiája tökéletesen illeszkedik az egyedülálló platformunkhoz és egyben a bizalom jele is az utazási iparág jelenlegi kihívásokkal teli helyzetében. A WIZZ RIDE remek hír azoknak a Wizz Air utasoknak, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék megszervezni az utazásukat és erősíti légitársasági partnerünk márkáját. A CarTrawler egyedülálló szakértelme révén képes arra, hogy az SDK-platformhoz hasonló innovatív megoldásokkal támogassa az iparág regenerációját. Az ügyfelek igényeinek előtérbe helyezése hozzájárul az utazási szektor talpraállításához és olyan erős alapot teremt, amelyekre építve mindannyian megerősödhetünk és növekedhetünk”.

Érdekelnek az utazós és wellness témák? Csatlakozz csoportunkhoz, és értesülj folyamatosan szállás véleményekről, eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Lentebb a kis „f„-re kattintva pedig megoszthatod a cikket, hogy másokhoz is eljusson a hír.

Jó utat, sok élményt!
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben