szaunabajnokok gálája 2023 szaunaprogram szaunamester Aufguss

Szaunabajnokok gálája Szentendrén – show a javából

by Kassay Tamás

Színház, show, tánc, sport, relax egyben! A szauna bajnokok gálaműsorán jártunk a szentendrei V8 komplexum szaunavilágában. Az Aufguss és Magyarország legjobb szaunamesterei az őszi világbajnoki felkészülés keretében adtak gálaműsort egy egész napos szaunaszeánsz keretében. Aki még nem próbálta, vegye fel a bakancslistájára, garantáltan imádni fogja!

Magyar szaunamesterek tüzelték fel a hangulatot a szentendrei V8-ban az Aufguss bajnokok gáláján

Minden szaunaprogram elején van bevonuló-, a végén pedig kivonulózene, mint a táncversenyeken. A Greatest Showman főcímdala elképesztően nagy hangulatot csinál, totálisan addiktív, remekül szól a szaunán belül, a versenyzők számára pedig megadja azt az energiát, amivel képesek a legmagasabb szinten teljesíteni.

Ez valami elképesztően komoly, köze nincs ahhoz, amit hétköznap lát és tapasztal az ember egy szaunaprogramon!

Történetmesélés, színészet, művészet, mozgás, wellness keveredik a forró és illatos levegőben, hogy felszabadító közegben elvarázsoljon.

Top pillanat volt, amikor az egyik programban 2 szaunamester éppen megküzdött egymással – a történet szerint – tettlegességig, mire egyikük megrogyott, … de aztán titkos erő segített neki új erőre kapni. Miközben ez zajlott a színen a kályha mellett, mesterien adták hozzá a mentát a pillanathoz és én magam is érezni kezdtem, ahogyan átjár az éltető friss levegő, lényegében teljesen egyszerre a főszereplő hős, feltámadó szaunamesterrel. Ha nem élem át, nem hiszem el, egyszerűen zseni koreográfia és élményprogram.

A bajnokok gáláján az ország legjobb szaunamestereit és az idei legjobb világbajnoki programokat láthatta a szakértő közönség.

Szeretettel vár Fürdős Csoportunk, csatlakozz!

Az idei év 8 legjobb magyar világbajnoki programja, 4 legjobb egyéni, és a 4 legjobb csapat program váltotta egymást. Ismerjétek meg a névsort, megérdemlik:

  • 11:00 Varga Anikó – Salem’s Secret
  • 11:50 Farkas Evelyn – Le Parfumeur
  • 12:40 Decsi Márton – Somebody always have to be the last one
  • 13:20 Tapolcai Gábor – Mr. Bean
  • 14:30 Kosaras Gillian & Hubert Bence – Love me Tinder
  • 15:20 Gellén Ágnes & Varga Anikó & Vigyikán György – Accidentally in Love
  • 16:20 Farkas Evelyn & Halfinger Szabina & Decsi Márton – Family portrait
  • 17:10 Molnár Dávid & Tapolcai Gábor & Vári Ádám – Guyjins

Mivel ezek a szaunamesterek és programok képviselik hazánkat a világbajnoki döntőben szeptemberben, a gála a magyar csapat felkészülésének része is volt, ahol a szaunamesterek megnézték és értékelték egymás programjait is.

Videó sajnos nagyon kevés lelhető fel az interneten – egyelőre -, de az alábbit ajánlom akár az elejére visszapörgetve is megnézni, csodaszép zeneiséggel rendelkező szaunaprogram. A hangulat miatt a fináléhoz pörgetve fog elindulni kattintás után, de tényleg érdemes végignézni az egészet:

Szeretettel vár Fürdős Csoportunk, csatlakozz!

Világszínvonal, amit a legjobb szaunamestereink tudnak, és erre nagyon büszkék lehetünk!

Aki még nem próbálta, annak szívből ajánlom. Textilmentes program, azt jelenti, hogy a szaunázók szaunalepedőben vannak. Ez opcionálisan lazára vehető, de aki úgy érzi magát komfortosan, végig takarhatja testét. A lényeg, hogy műszálas, a medence klóros vizétől nedves és azt párologtató fürdőruhát nem viselhetünk, ehelyett szaunalepődő, esetleg szaunaszoknya az alkalomhoz illő öltözet. Kezdőknak annyit tudunk csak ajánlani, hog üljenek be, nézzék meg, éljék át, tapasztalják meg és óriási eséllyel újra és újra szeretnének majd elmenni ilyen és hasonló szaunás programokra.

A Spabook köszöni a meghívást Zelenák Jánosnak, a világbajnokság magyar bírájának, a hazai szaunakultúra és képzés vezéralakjának, és gratulálunk az Aufguss csapatának!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben