szaunamester világbajnokság 2024 Zelenák János

Szaunamester Világbajnokság 2024 nemzeti forduló Szentendrén a V8-ban

by Kassay Tamás

2024. június 14-16-a között megrendezésre kerül a szaunamesterség legrangosabb nemzetközi versenysorozatának magyar fordulója a szentendrei V8 Uszoda és Szabadidőközpontban. Hihetetlen szaunás élmények, a legjobb hazai szaunaprogramok, a szaunázás igazi ünnepe – ez mind jellemzi a Szaunamester Világbajnokság nemzeti fordulóját.

Szakmai bravúrok, újítások, inspiráció és motiváció, tudás és tapasztalat, fantasztikus ötletek és kreativitás – a szaunamesterség csúcsa három napban

szauna világbajnokság 2024 Magyarország

A Szaunamester Világbajnokság nemzeti fordulóján idén is az ország legjobb szaunamesterei mutatják be egyéniben és csapatokban a gondosan tervezett versenyprogramjaikat az öt fős nemzetközi szakértőkből álló zsűrinek, és természetesen a szaunarajongó közönségnek.

A tét ezúttal sem kicsi, hiszen a verseny első három helyezettje képviseli majd Magyarországot a világbajnokság nemzetközi döntőjében, amelyet idén a hollandiai Thermen Busslooban rendeznek meg szeptember 9. és 15. között.

szaunamester világbajnokság 2024 Zelenák János

Három napig Magyarországra figyel majd a nemzetközi szaunás világ, izgatottan várva, hogy vajon kik jutnak majd be a hollandiai világbajnoki döntőbe.

– mondta Zelenák János, a verseny szervezője.

Az elképesztő szaunaprogramok 40 percenként váltják egymást 3 napon át, minden nap 10:00-19:00 óráig. A versenyprogramok között – amíg a zsűri pihen – meghívott vendég szaunamesterek kápráztatják el a közönséget különleges programjaikkal. Azért, hogy egy egész napot kényelmesen végig tudjon szórakozni a közönség, a szaunákat ezúttal nem fűtik fel 90 fokra, általában picivel alacsonyabb hőmérsékleten tartják, de fázni így sem fog senki, sőt!

Fontos információ azok számára, akik még nem jártak ilyen versenyen, hogy a szaunás műfaj alapvetően fürdőruhamentes. Természetesen szabad hordani törölközőt, szaunalepedőt és takarni magunkat sőt, az etikett szerint kötelező is magunk alá teríteni a szaunában.

A világbajnoki szaunaprogramok egészen más világ, mint amit egy wellness szállodában, vagy fürdőben megszoktunk!

szauna világbajnokság 2024 Magyarország
Ha érdekel a fürdők világa, csatlakozz a Fürdős csoporthoz, és ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt a Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Igazi show, olyan, mintha színházba mennénk, ahol 15 perces rövid darabokat tekinthetünk meg egymás után, különböző történetekkel, különböző jelmezekben – a szaunamesterek ugyanis az általuk elmesélt történethez illő jelmezt hordanak a szaunaprogramjuk alatt. A fantasztikus hangulatot a jobbnál jobb zenék, a show elemek és a taps garantálják.

Hogyan lehet belépőt foglalni a Szaunamesterek Világbajnokságára?

A napi belépőjegy ára 29.000 forint, mely tartalmazza az ebédmenüt is, a mindhárom napra szóló belépőjegy ára pedig összesen 75.000 Ft. A foglalás menete a következő:

  1. A szervezők az [email protected] email címre várják a jelentkezést az alábbi adatokkal: melyik napra hány jegyet kérsz, illetve milyen névre, címre küldhetik a díjbekérőt.
  2. Ha a kért napokra van szabad hely, küldenek egy válaszlevelet és egy díjbekérőt – annak az összegét kell átutalni (ha már nincs hely, azt is tudatják).

Nemzetközi zsűri fog pontozni a Szaunamester Világbajnokság nemzeti fordulóján

szauna világbajnokság 2024 Magyarország

Profi, független nemzetközi zsűricsapat egy nagyon sokrétű, árnyalt pontozási rendszer alapján ítéli meg a versenyprogramokat. Nevük, szakmai tapasztalatuk és tudásuk nem csak a verseny szakmaiságára, de függetlenségére is garancia.

  • Torsten Splanemann Du Chesne az AufgussWM elnöke,
  • Riccardo Marzi az aufguss.it alapítója,
  • Pavel Hofrichter a cseh szaunaélet vezetője, a Sauna Herbal Cup lelke és megálmodója,
  • Lay Pang Ong a dán-maláj szakmai legenda, aki már az első világbajnokságon is zsűrizett, generációkat látott felnőni, és
  • Kim P. Pedersen a dán szaunaélet felvirágoztatója, nem mellesleg a világbajnokság meglehetősen bonyolult informatikai hátterének kezelője.

A Szauna Világbajnokság magyar nemzeti fordulójának indulói 2024-ben:

szaunamester világbajnokság 2024 Magyarország
Ha érdekel a fürdők világa, csatlakozz a Fürdős csoporthoz, és ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt a Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Természetesen az indulók között lesz a kétszeres magyar bajnok Decsi Márton, és a Freestyle Masters és magyar bajnok Tapolcai Gábor. Először láthatjuk egyéniben a csapatban már kétszer is döntős Hubert Bencét, aki egyébként fürdős szakember is, jelenleg a Széchenyi fürdő vezetője, és pörgeti majd a törölközőket Vigyikán György is. A várakozások szerint nagy show-t hoznak majd az évek során sokak kedvencévé vált Szabina Halfinger és Kosaras Gillian is.

A verseny történetében először láthatunk majd egy igazi családi programot Mohácsi-Keller Krisztina és Mohácsi-Keller Patrik vezetésével, és hosszabb kihagyás után visszatér a világbajnokság csapatába Decsi Bálint és Márics Krisztián is.

A 2024-es világbajnoksg újoncai is bemutatják tudásukat és tehetségüket, szaunába lép majd Volper Boglárka, Vajna Zsuzsanna, Balogh Nikolett, Varga Emese, Felber Sára Rebeka és Gajnok Rómeó is. A közönség láthatja továbbá Huszárné Fekete Andrea, Belley Beló Attila és Szabó Gyula szaunaprogramját is.

A Szaunamester Világbajnokság 2024-es nemzeti fordulójának Facebook eseménye itt található.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben