Bali 6 részes videósorozatban mutatja be a vírus utáni, új arcát

by Waterfan

Az újfajta, COVID utáni utazás jegyében 6 részes videósorozatot mutatott be a Bali Szállodák Szövetsége (BHA), hogy megmutassa a sziget új arcát a – reményeik szerint – hamarosan visszatérő utazók számára.

Az előzményekről korábban beszámoltam már, így a mostani cikkben a videók bemutatására szorítkozom, szépen sorrendben láthatjuk mindegyiket, egymás után.

1) Bali, a new kind of adventure

A videósorozat egy fiatal pár utazását követi nyomon, akik Bali szigetén töltik nyaralásukat. A kisfilmek legfontosabb üzenete az, hogy az utazók merjék élvezni Balit, ugyanakkor felelősségteljesen utazzanak.

2) Újabb nap, újabb kaland Balin

3) Élvezd a szigetünket!

4) Utazz felelősen!

5) Inspirálódj!

6) Balinéz vendégszeretet

Úgy gondolom, hogy az ilyen inspiráló kampányok fontos eszközök ahhoz, hogy az utazók tudatában változást érjenek el a helyek. Fontos változnunk közösen abban, hogy ne féljünk, viszont a szabályokat betartsuk. Fontos változnunk abban, hogy tiszteljük a helyet, ahová ellátogatunk és ne zsigereljük ki. Ha ezekben el tudunk indulni, akkor a jövő utazása sokkal tartalmasabb, egyúttal fenntarthatóbb lehet, mint amihez eddig hozzászoktunk. Az úti célok felelőssége is nagy abban, hogy a kényszerű leállás ideje alatt kialakítsák azokat a folyamatokat és szabályokat, amelyek mellett a turizmus a helyiek érdekeit is szolgálja és túlmutat a profittermelés szűk fókuszán.

Érdekelnek az utazós és wellness témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is. Ha úgy gondolod, inspiráló, akkor oszd meg másokkal is!

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
címlap: George Bakos

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben