Gőzölgő végtelenített medence a Svájci Alpokban – Bürgenstock Hotel (videóval)

by Waterfan

Svájc nem csak a luxus, hanem a természetközeliség otthona is. Ebben a környezetben található a Bürgenstock Hotel & Alpine Spa 3 darab wellness részlegével és a tó fölé magasodó, lebegő, végtelenített medencéjével.

Bürgenstock hotel Luzern Svájc panoráma medence

Bürgenstock Hotel & Alpine Spa

A szálloda nem aprózza el, ugyanis honlapján arra buzdít, hogy a Luzerni-tavon, egy modern MS Buergenstock transzferhajón keresztül közelítsük meg, és a hely saját, privát siklójával ugorjunk fel a panorámás teraszukra!

Álomszerű kikapcsolódásnak ígérkezik egy ilyen utazás a szerencsések számára, akik minden bizonnyal fognak lőni néhány szelfit ebből a medencéből:

3 darab wellness részleg 1 szállodában

Három luxusfürdő teszi igazán különlegessé a kedves és minden bizonnyal sikeres vendégek tartózkodását.

Az Alpine Spa, a Waldhotel Spa és a Private Spa mind-mind eltérő élményeket tartogat, a privát wellness esetében a szálloda – nem csekély önbizalomról tanúbizonyságot téve – így fogalmaz:

Svájcban rengeteg csodálatos gyógyfürdő közül lehet választani, de a mi wellness lakosztályaink kínálnak valami mást, valami többet: a béke és a pihenés igazi menedékét.
Egyetlen másik svájci spa resort sem kínál olyan szintű szabadságot, diszkréciót és luxust, mint a Bürgenstock Hotels & Resorts.

Minden lakosztály dupla Jakuzzival, finn szaunával, gőzfürdővel, esőzuhannyal és még sok mással rendelkezik. Közvetlen hozzáférést biztosít a kandallóval, TV-vel és kanapéval ellátott, privát társalgóhoz, az erkély pedig a télen havas hegyoldalra, vagy a tóra néz.

Mennyibe kerül itt egy szoba? Kattints a keresés gombra és ámulj!

További tippekért, inspirációért és utazási, vagy éppen vendégélmény tanácsadásért keressetek meg bátran, örömmel állok rendelkezésetekre, illetve zárt körben beszélgethetünk utazásról ebben a csoportban.
Tudsz még hasonló medencéről? Írd meg privátban!

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben