Kőszeg Visit Hungary

Közönségkedvenc lett Kőszeg a Visit Hungary oldalán

by Polisor Bettina

Kőszeg érdekelte a legtöbb internetezőt a Visit Hungary (Csodás Magyarország) Facebook-oldalán 2023-ban. Olyan helyeket utasított maga mögé, mint Hollókő és a Gellért fürdő.

Kőszeg lett a Visit Hungary nézőinek kedvence

Magyarország hivatalos turisztikai oldala tett ki a közelmúltban egy bejegyzést, amelyben összegyűjtötték, hogy 2023-ban melyek voltak a legsikeresebb anyagaik. A közösségi médiás reakciók, és egyéb elkötelezettséget mutató mérőszámok alapján összeállt a kedvencek listája:

  1. Kőszeg
  2. Gellért fürdő 
  3. Esterházy palota 
  4. Lánchíd 
  5. Hollókő 

A Kőszeg városát népszerűsítő bejegyzés így szól:

Ha kedved támad visszautazni az időben, akkor Kőszeg a megfelelő úti cél: festői belvárosa, várkastélya, régi műemlékei és számos temploma már évszázadok óta itt vár. Ha Bük vagy Sárvár termálközpontjaiban töltöd az időt, tarts egy napot a fizikai kikapcsolódásra, és tápláld a lelkedet és a fantáziádat is ebben a bájos, régi városban.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben