RegisztrációVárólistára ide kattintva tudsz feliratkozni az e-mail címed megadásával. Ha felszabadul hely, értesítelek e-mailben.
Feliratkozással biztosíthatod, hogy a következő eseményről előzetesen, kihirdetés előtt értesülj és biztosíthasd a helyed, mielőtt a nagyközönség tudna róla, hogy mire készülünk.

 

FÜRDŐTÚRA RÉSZVÉTEL 2019.03.30 - MINDEN JEGY ELKELT! 

A program során megnézzük a Fürdő gépészetét, meglessük az éppen felújítás alatt álló részeket, végül a Fürdő Szaunavilág* részlegében pihenünk és töltődünk pozitív energiákkal.

Fakultatív program kapunyitás előtt a délutáni órákban: sétálunk a létesítményhez tartozó 10 hektáros kertben, valamint kellemes kirándulást teszünk a Róka-hegyen és a kőfejtőben. A Róka-hegy kőfejtőjének hatalmas udvaraiban impozáns sziklafalak juttatják eszünkbe a Grand Canyon-t. A változatos formavilágú sziklakatlanok tetejéről nagyszerű panoráma nyílik Budapestre, és a látványos sziklafalakra.
A fakultatív programon résztvevők számára túlélőcsomagot is tartalmaz a jegyár (1 db szendvics és müzli szelet, fél liter víz).

Jegyvásárláshoz kattints ide (LINK)

ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK a Szaunavilágban*:

Ördög szauna (101 Celsius fok!)
Panorámás finn szauna
Aroma szauna
Infra szauna
Gőzkabin
Hűvös merülő medence
Forró medence (42 C)
Meleg medence (36 C)
Panoráma medence (34 C)
Sófürdő dézsában

MENETREND 2019.03.30:
15:00-18:45 Fakultatív kirándulás és kerti séta
18:45-19:00 Érkezés a Fürdőtúrára, BÜFÉ, köszöntő
19:05 - gépház bejárás, külső fürdőrészlegek megtekintése
20:00-23:00 - öltözés, belső részlegek bejárása, érkezés a Szaunavilágba, esti wellness

 

BELÉPŐJEGYEK:

Fürdőtúra: 4100 Ft/fő; 19 órától gépház bejárással, esti szaunázással és fürdőzéssel, 19-23 óráig, 4 órás időtartam.

Fürdőtúra kirándulással a Róka-hegyen és kőfejtőben, túlélőcsomaggal (1 szendvics**, 1 müzli szelet, 0,5L víz): 5100 Ft/fő. ~15-23 óráig, ~8 órás időtartam.

 

Jegyvásárláshoz kattints ide (LINK)

Kizárólag elővételben lehet belépőt venni, a helyszínen erre nem lesz lehetőség! A helyek száma korlátozott, a jó minőség és a kiemelkedő élmény érdekében.

 
*A Fürdő hatalmas méretei miatt nagyon sok ember munkájára lenne szükség, hogy biztosítani tudjuk a fürdőzők biztonságát és kényelmét, ami nagyjából 10ezer forintos jegyárat eredményezne. Emiatt, mivel zárt körben leszünk a nyitva tartási időn kívül, így "csak" a legfelső emelet áll majd rendelkezésünkre. Ez az ún. Szaunavilág, ahol a leírásban felsorolt szolgáltatások érhetőek el. A sportmedencét és a 2 szinttel lentebb lévő 3 db "wellness medencét" a bejáráson megnézzük, de ezúttal nem fogjuk használni őket, de nem is kell, mert egy estére ez is bőven elegendő lesz, leteszteltem.

**Speciális étrendedet, esetleges ételallergiádat feltétlenül jelezd!

 
A vásárláskor e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy a Spabook által szervezett rendezvényekről e-mailben tájékoztatást küldjek.

Hasonló rendezvényeink lesznek a jövőben más helyeken is, ha szeretnél értesülni ezekről, akkor csatlakozz a csoportunkhoz itt, a Facebook oldal kedvelőihez itt, turisztikai háttérinfókról és különlegességekről pedig itt olvashatsz.


Nyaralni készülsz? A linkre kattintva akár 12900 Ft airbnb kreditet is kaphatsz, amit felhasználhatsz a következő szállásfoglalásod alkalmával!

 

 Kérdésed van? Katt a gombra és írj FB chat-en!
 

 

 

Click me

This site use cookies for good user experience.