Minaqua Fitness Nagybecskerek Újvidék Novi Sad

Megnyílt az AquaFit Minaqua nagybecskereki központja

by Kassay Tamás

Ünnepélyes keretek között átadták az AquaFit Minaqua zárt medencéjét a vajdasági Nagybecskerek városában, így annak lakói és az Újvidék környékére látogató turisták kipróbálhatják a Minaqua ásványvízben fürdőzést. A Minaqua vize a természetes jódnak köszönhetően hasonló a tenger vizéhez – számolt be róla a Vajdaság Ma.

Különleges Minaqua jódos ásványvíz

A Minaqua vállalat már huzamosabb ideje jelen van a térségben. Elsőként Újvidéken nyitották meg a Korzo gyermekparkot, majd egy SPA központot, most pedig a nagybecskereki AquaFit Minaqua központot. A nagybecskereki beruházás a közeljövőben még ki fog bővülni egy gyermekparkkal is.

A medence a tenger vizéhez hasonlítható ásvány- és gyógyvízzel van feltöltve. A víz egyébként iható, jó hatással van a testre – na persze érdemes nem a medencéből, hanem palackból kortyolni.

AquaFit Minaqua központ szolgáltatások

A fürdő 16 és 23 óra között tart nyitva, de aqua fit edzéseket délelőttönként is szerveznek heti 4 alkalommal.

A szolgáltatások között természetesen megtalálható a gőzfürdő és szauna is, valamint aquafitness, szörf medence, illetve fitness gépek is. A medence vize 32 fokos.

Van aki állva szörfözik, mások óvatosabbak

A Spabook oldalain rendszeresen foglalkozom fürdős témákkal szerte a világból, de különösen közel áll a szívemhez, ha magyar vonatkozású helyekről számolhatok be. Bár Nagybecskerek ma Szerbia része, szívünkben Újvidék városával együtt magyarként őrizzük és ha nincs is kiírva a házirend a mi nyelvünkön, mégis nagy öröm, hogy az ott élők élete gazdagodik ezzel az új attrakcióval is. A határon túli egykori magyar fürdőkről készítettem egy térképet és átfogó cikket is, ajánlom a kedves Olvasó figyelmébe.

Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben