Palatinus medence szökőkút

Válaszolt a BGYH a kommentelők kérdéseire

by admin

A budapesti fürdők megnyitásával kapcsolatban sokan tettek fel kérdéseket a fürdős témákkal foglalkozó oldalakon. Mr Spabook továbbította ezeket, a BGYH pedig válaszolt is rájuk. Sokan ugyanazt kérdezték, ezeket egyben jelenítem meg.

1) A Zsigmondy kártya felhasználhatósága is meghosszabbodik?

Igen – az új honlapon a covid-19 miatt kiadott extra házirendben pontosan benne van hogyan. 

2) Akinek van hozzá ajándék jegye a Pesterzsébeti fürdőbe, az online hogyan tud foglalni? Vagy bérletesnek számít és amikor odamegy, garantáltan be fog tudni menni?

Bérletesnek tekintjük, így részükre lesz belépési kontingens félretéve

3) Akinek nincsen bankkártyája, hogyan használja a rendszert?

Helyszínen lesz lehetőség jegyet venni, részletek itt.

4) Nincs mindenkinek okostelója, internete, azok ne menjenek fürdőbe?

De, jöjjenek, szeretettel látjuk őket is és a helyszínen biztosítunk lehetőség jegyvásárlásra. Azt hozzá kell tennem, hogy zsúfoltabb napokon nem tudjuk garantálni, hogy mindenkinek jut hely azok közül, akik személyesen szeretnének belépőt váltani.

5) SZÉP kártyával is lehet fizetni?

A helyszínen igen. Az online felületen jelenleg még nem, de tárgyalásokat kezdeményeztünk a banki szolgáltatóval, hogy ott is megvalósulhasson majd a használata.

6) TB-s jegyeket és masszázsokat is csak online lehet megvásárolni?

Nem, arra külön eljárás rend lesz, ha újra tudunk majd szolgáltatni.

7) Meg lehet venni előre valamilyen idősávra a jegyet?

Nem lesz idősáv bevezetve.

8) Ha az idei bérletek meg lesznek hosszabbítva márciusig(?) akkor a jövő évi bérleteket is márciustól kell majd megvenni, vagy 3 hónapra átfedés lesz, vagy jövőre csak 9 hónapos bérletet kell venni a hátralévő időszakra?

Mindenkit kérünk, hogy olvassák el a házirendet, ebben rögzítettük, hogy mi a hosszabbításhoz kapcsolódóan a szabály, illetve ezt is ajánlom a fürdőzők figyelmébe: http://www.paskalfurdo.hu/tajekoztato-berletes-vendegeink-reszere – illetve a jövő évi bérletnél majd arányosan annyi hónapra kell megvenni, amennyi a jövő évből majd hátra lesz.

További fürdős és wellness témákról értesülhetsz a csoportunkban, ahol azt is elmondhatod, hogy Te mit gondolsz 1-1 témáról. Van hírlevelem is spa és utazás tartalmakkal, iratkozz fel!

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben