Kassay Tamás Spabook

Fürdőtúra Regisztráció

by Waterfan

Nem voltál még Spabook rendezvényen? Olvasd el élménybeszámolóinkat a Pesterzsébetia Gellért Fürdőből, vagy akár Veli bej török fürdőjéből. Tetszik? Gyere velünk!

Sajnos a járvány ideje alatt nem tudunk új helyre menni, addig marad a virtuális nézelődés, olvassátok el az élménybeszámolókat és mintának alább az utolsó programunkat. 

Hasonló rendezvényeink lesznek a jövőben más helyeken is, ha szeretnél értesülni ezekről, akkor csatlakozz a csoportunkhoz itt, a Facebook oldal kedvelőihez itt, turisztikai háttérinfókról és különlegességekről pedig itt olvashatsz.

*****  
Helyszín
: Veli Bej Fürdője, 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 7.

Program: 8 órától vezetett program Veli Bej Fürdőjében.

08:00 – Érkezés a Fürdőtúrára, regisztráció

08:15 – Üdvözlő, pohárköszöntő, fürdőtúra

09:00 – Fürdőzés

12:15 – 13:30 – Fakultatív Török Séta, megnézzük a fürdő kifolyóját a Duna parton, meglátogatjuk Gül baba türbéjét és benne a múzeumot, végezetül felfedezünk egy “titkos” kilátó pontot, ahonnan új nézőpontból csodálhatjuk meg Budapest látképét és a Parlament épületét.

A program során a fürdőzés mellett, vezetett túra keretében bejárjuk az ország legtitokzatosabb és legizgalmasabb történetű török fürdőjét, nyilvánosság elől elzárt részeket is érintve. Vezetőnk szívhez szóló lelkesedéssel és lenyűgöző történeti tudással fog mesélni nekünk a Fürdőről, aminek sorsát több évtizede személyesen egyengeti.

Kérdésed van? Katt a gombra és írj FB chat-en!
 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben