Hungarospa Hajdúszoboszló medencék nyitása

Egyszerre nyit újra Európa két legnagyobb fürdőkomplexuma

by Waterfan

Május 29-től, azaz a Pünkösdi hosszú hétvégétől kezdve várja a fürdőzni vágyókat a hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdője és a Bükfürdő Thermal & Spa.

A minap megjelentek a fürdőkre vonatkozó pontos, részletes, leírt szabályok, így a fürdők már tudnak mire alapozni, és világos mindenki számára, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy fürdőzni és strandolni lehessen. Ami egyelőre biztos, hogy csúszdázni lehet majd. Azt, hogy mit nem szabad, másik cikkben leírtam.

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma – (15000 négyzetméteres fedett részleghez 30 hektárnyi park kapcsolódik) – a hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdője 2020. május 29-én, pénteken délelőtt 9 órától nyitja meg medencéit a vendégek számára és hasonlóképpen döntött a Bükfürdő Thermal & Spa is, ahol a 14 hektáros parkban élvezhetjük majd a -remélhetőleg- jó időt. Aki addig nem bírja ki, itt megnézheti, melyik fürdők vannak már most is nyitva.

Hungarospa Hajdúszoboszló nyitási információk

Hungarospa Hajdúszoboszló Aquapark

2020-ban immáron 93. alkalommal nyitja meg medencéit a strandolni vágyók előtt a hajdúszoboszlói strandfürdő a pünkösdi hosszú hétvégén. A Hungarospa tájékoztatása szerint a kollégáik jelenleg a strandfürdő felkészítési, karbantartási munkálatait végzik, amivel a tervezett ütemezés szerint május végére elkészülnek.

A strand 15 medencéjéből 14 vehető igénybe május 29-től!

Mivel töltő-ürítő medencék üzemeltetése egyelőre nem megengedett, a pezsgő  medence nem fog üzemelni, de minden más használható lesz, beleértve a Mediterrán tengerpart remek medencéjét is. Élményelemek nélkül természetesen, mert azok használatát jelenleg nem engedélyezik. Kár, hogy a beltéri szörf medence sem használható, pedig abban remekül szórakoztam anno.

Engedélyezett viszont a csúszdák használata, ezzel kapcsolatban szuper hírem van az izgalmakat kedvelő fürdőzők számára!

A pünkösdi hétvégén 2020. május 30. és június 1. között, 12-16 óráig a csúszdákban bővelkedő Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményes, kétórás jeggyel lehet látogatni.

Összefoglalva tehát: a strandfürdő  május 29-én, az Aquapark május 30-án nyit, előbbi 9-18-ig, utóbbi 12-16 óra között tart nyitva. További termálfürdős hírekről, történetektől itt beszélgetünk.

Bükfürdő Thermal & Spa nyitási információk

Bükfürdő Thermal Spa nyitás

A hatalmas, 14 hektáros parkban elhelyezkedő, Európa második legnagyobb fürdőkomplexumaként számon tartott fürdő a kültéri medencék mellett megnyitja -egyelőre csökkentett szolgáltatásokkal – a Medical Wellness részleget és a fürdőgyógyászatot is! A fürdőegységek mellett a Thermal Kemping is újra fogad vendégeket, szállásfoglalás már lehetséges.

Bükfürdőn az alábbi medencék tartanak nyitva május 29-től:

Gyógyvizes medencék

 • Szent Kelemen medence
 • 7/1-es medence
 • Szív medence
 • Négy évszak medencecsoport két gyógyvizes medencéje

Vízforgatós medencék

 • Óriásbuborékos strandmedence
 • Nagy úszómedence
 • Maci pancsoló
 • Delfin medence
 • Aqua Fitness medence kültéri része
 • Tanmedence
 • Acapulco családi medence
 • Négy évszak medencecsoport két forgatott vizű medencéje
 • Kültéri csúszdaegyüttes
Bükfürdő Thermal Spa térkép

Melyik fürdőbe mennél el? Mondd el itt!
Ha érdekelnek a hazai és nemzetközi termálfürdős témák, akkor ebben a csoportban beszélgetünk róluk.

Kellemes fürdőzést, jó élményeket!
Mr Spabook
képek: Bükfürdő Thermal & Spa és Hungarospa hivatalos

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben