Ceglédfürdő nyitás nyitva tartás

Ceglédfürdő pénteken megnyitja a Fedett Fürdőt a beltéri medencékkel, szaunákkal

by Waterfan

Ceglédfürdő az elsők között reagálta le, hogy csütörtöktől megszűnt a veszélyhelyzet és pénteken már meg is nyitja a termál medencék mellett a beltéri egységeket, beleértve a szaunákat is.

A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő így tájékoztatta törzsvendégeit a fürdő közösségi oldalán:

Szuper öröm hírt osztunk meg veletek 🙂 Június 19-én, 9 órakor azaz holnap nyit a Fedett Fürdő és a termál medencék, minden létesítményünk (Gyógy-és Strandfürdő, Aqua Centrum) és minden beltéri és kültéri medencénk, valamint a szaunák is megnyitnak! Szeretettel várunk mindenkit 🙂

Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő története dióhéjban

Ceglédfürdő 2003. május 1-jén nyitotta meg kapuit, a strand 2003. június 21-e óta várja a vendégeket. A létesítményhez szervesen kapcsolódó Aquapark, valamint az Apartmanpark és Kemping pedig 2005-ben nyitott meg.

A Ceglédi Gyógyfürdő építésének elég stabil alapja volt, ugyanis több, mint 1000 méteres mélységből feltörő 54°C-os termálvíz van alatta. Nem egyszerűen meleg, hanem gyógy is, 2004-ben nyilvánítottak gyógyvízzé.

Ceglédre a gyógyulás mellett, simán „csak” kikapcsolódni is érdemes ellátogatni, hiszen ahogy annak lennie kell, wellness szolgáltatások széles kínálatával várja vendégeit a fürdő. A Gyógy- és Strandfürdőben összesen 11 medence van, közöttük élmény- és gyógymedence, hullámmedence, valamint úszómedence várja, hogy jól megmártózzunk bennük.

A hely családok és fiatalok által is kedvelt, ugyanis nyáron gyönyörűen parkosított terület, homokos sportpályák, gyermekjátszótér egészíti ki a kínálatot. Az adrenalin és az izgalmak kedvelői számára pedig jó hír, hogy a fürdőből közvetlen átjárás biztosított a 18 csúszdás Aquaparkba, ahol extrém óriáscsúszdák és gyermekcsúszda sziget is vár minket.

Ceglédi gyógyfürdő nyitva tartás

ceglédi gyógyfürdő nyitvatartás

Gyógy-és Strandfürdő
Hétfőtől vasárnapig 9 – 19 óra
(pénztárzárás 18:00, medencezárás 18:45)
Jelenleg az éjszakai fürdőzés szünetel!

Aqua Centrum
Hétköznap: 10:00 – 19:00 (pénztárzárás 18:00)
Hétvégén: 9:00 – 19:00 (pénztárzárás 18:00)

Ceglédi gyógyfürdő online jegyvásárlás

Örömmel konstatáltam, hogy ide is lehet online jegyet venni, ezzel pedig elkerülhető a zsúfoltabb nyári napokon a hosszas sorban állás.

Spabook Fürdőtúra a Ceglédi Gyógy- és Strandfürdőben

Erősen gondolkodom, hogy nyomjuk-e ide egy Spabook Fürdőtúrát. Ha Téged érdekelne a fürdő gépészete, illetve nagyközönség elől elzárt részek és persze a hely története, sztorik, nagy pillanatok, akkor jelentkezni itt tudsz, kommentben a létszám megadásával. Szeretettel várunk zárt wellness-fürdős csoportunkban is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben