Dagály fürdő jegyárak nyitvatartás

Ekkor nyit a Dagály fürdő – nyitva tartás, jegyárak, információk

by Waterfan

A Dagály fürdő nyitásának időpontja immáron nyilvános, valamint elkészült a fürdő hivatalos weboldala is!

A Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda június 22-én, hétfőn nyitotta meg medencéit a nagyközönség előtt. A jegyárak az alábbi táblázat szerint alakulnak:

Dagály fürdő jegyárak
forrás: MNSK hivatalos oldala, (PDF)

Nemzeti Úszó és Vízilabda Olimpiai Központ

A honlapot böngészve láthatóvá válik a létesítmény-struktúra, ez alapján a Dagály fürdő a Nemzeti Úszó és Vízilabda Olimpiai Központ része lett a tavaszi üzemeltetőváltást követően. A Központ az alábbi egységeket foglalja magába:

  • Duna Aréna
  • Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda
  • Hajós-Széchy Uszoda
  • Császár-Komjádi Sportuszoda
  • Kőér utcai uszoda
  • Tüske Uszodakomplexum
  • Tüskecsarnok

Dagály fürdő nyitva tartás

A fürdő minden nap 06:00 – 20:00 között tart nyitva, a medencéket legkésőbb 19:45-kor kell elhagyni.
A vizes VB óta a létesítmény a nagyközönség számára az alábbi kitétellel érhető el:

a nyitva tartási rendet, illetve a medencék sávhasználatát időszakosan befolyásolják a Duna Arénában rendezett hazai és nemzetközi versenyek.

Elkészült a Dagály fürdő weboldala

A fürdő honlapja itt érhető el. Egyelőre a Magyar Nemzeti Sportközpontok oldalán belüli aloldalról van szó, nincsenek menüpontok, csupán 1 darab görgethető oldalt böngészhetünk, de a legfontosabb információk megtalálhatók rajta.

További fürdős és wellness témákról értesülhetsz a csoportunkban, ahol azt is elmondhatod, hogy Te mit gondolsz 1-1 témáról. Van hírlevelem is spa és utazás tartalmakkal, iratkozz fel! Itt pedig hozzászólhatsz ehhez a hírhez.

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben