Gellért fürdő újranyitás 2020

Ekkor nyit a Gellért fürdő, megvan a bejelentés

by admin

A Gellért fürdő újranyitásával kapcsolatban eddig nem sokat lehetett tudni, különösen azért volt bizonytalan a helyzet, mert a Gellért Szálló felújítása tervben volt és érdemes lett volna összekötni vele a fürdő felújítását is, hiszen szervesen összekapcsolódnak műszaki és építészeti értelemben.

Gellért újranyitás 2020

Gellért fürdő újranyitás
A tető után a medencék is nyitnak 🙂

A Gellért Szálló felújítás helyett viszont újranyit augusztus 7-én – jelentette be ma az üzemeltető Danubius Hotels Group. Erre villámgyorsan reagált a BGYH is, oldalukon tették közzé, hogy a Gellért fürdő is megnyitja medencéit néhány héttel később:

2020. szeptember 1-jétől a Gellért Gyógyfürdő  – a hullámmedence kivételével – újra üzemel. Nyitva tartás minden nap 9-19 óra között.

Akinek bérlete van, itt tájékozódhat további részletekről.

Szeretettel várunk wellness-fürdős csoportunkban is, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről is, sok-sok utazós témával egyetemben.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
forrás: BGYH

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben