Fürdőkomplexus Aquaticum Deprecen strand spa fürdőkomplexum

Debrecen legújabb fürdője: A Fürdőkomplexus

by Waterfan

A Fürdőkomplexus nevet kapta a keresztségben Debrecen legújabb büszkesége, az Aquaticum élménystrandja. Hogy idén április 1. netán október 5-re esik-e, azt megpróbálom kideríteni. Lássuk, mivel is állunk szemben!

A debreceni Aquaticum fürdő komplexust okozhat a többi fürdőnek, hiszen építészetével igencsak feladta a leckét. Most pedig különösen ámulunk és bámulunk, hogy azt mondja:

Fürdőkomplexus

Hát, ezt így hogy? Ez mi ez már ez? A 444-en jelent meg egy írás a furcsa elnevezést villantó moliónóról, ami most engem is megihletett.

Igazából nem tudom eldönteni, hogy ez most az annyira rossz, hogy már jó kategória, vagy egy full komolyban tolt gerillamarketing életre kelt és hírnévre törő gorillájának lehetünk szemtanúi.

A szándékosság gyanúját erősíti az a tény, hogy van egy „elírás” a honlapjukon is, ahogy a képernyőmentésen megcsodálható a művészi performansz eredménye:

fürdőkomplexus Aquaticum Debrecen spa strand fürdőkomplexum

Sőt, mi több,

Columbo hadnagy sem tenne föl több kérdést, miután megtudja, hogy be van jegyezve a furdokomplexuS.hu weboldal és valóban működik.

Amikor pedig már nincsen több kérdés és bizonyítást nyert a vád, kattan a bilincs a gyilkos poén elsütőjén.

Marketing gyorstalpaló

Szálláshelyek jelentkezését szeretettel várom, de nem csak nekik, hanem mindenkinek dióhéjban pár szó arról, hogyan lehet média felülethez jutni:

  • A) Saját marketing: Minden olyan csatorna, amit magunk hozunk létre és mi felügyelünk. Például (vállalati) blog, vlog, Instagram profil, Facebook oldal, vagy-mail-marketing tevékenység és persze a saját weboldal.
  • B) Fizetett csatorna: Harmadik féltől származó csatorna, vagy fizetett tartalom közzététel. Például nyomtatott és televíziós hirdetések, szponzorálások, elhelyezett médiatartalmak, PR cikkek, véleményvezérek fizetős felületei, keresőmotoros marketing.  
  • C) Szerzett média: minden olyan megjelenés, amit ellentételezés nélkül kapunk egy harmadik féltől. Például keresőmotor-optimalizálás (SEO), hírekben megjelenés, szerkesztőségi cikkek, pletykamarketing, a nem fizetett értékelések, a közösségi médiabeli megosztások, illetve a véleményvezérek, hírességek vagy mások által önként tett említések (amikért nem fizettünk)

A helyes válasz a Cecil, jelöljük meg, hiszen Dénes és pisztácia csokoládé nem is volt. Annyira elképesztően tré ez a fürdőkomplexus megnevezés, vagy márkanév, vagy micsoda, hogy kapott egy csomó ingyenes megosztást, címlapon szerepelt az ország egyik legnagyobb híroldalán, méghozzá teljesen ingyen. Na jó, egy óriásmolinót azért le kellett hozzá gyártani, de érti mindenki, remélem.

Hogy ez most egy hosszú és sikeres karrierhez fogja láncolni az illetőt, aki kitalálta, vagy éppen priuszt jelent majd a marketinges CV-ben, azt egyrészt eldönti majd az idő, másrészt Ti, kedves Olvasók!

Szavazz: Telitalálat a fürdőkomplexus név, vagy inkább talált süllyedt az anyahajóval a legénység is?

Szeretettel várunk zárt wellness-fürdős csoportunkban is, ahol elsőként értesülhetsz fürdős eseményekről is, sok-sok utazós témával egyetemben.
Mit szólsz? Mondd el a véleményed itt! Ha tetszett, oszd meg a vidám perceket az ismerőseiddel is!

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben