Gyulán új elemmel bővül a látnivalók sora

by Polisor Bettina

Szakmai bejárás keretében mutatták be Gyula város legújabb, nemsokára megnyíló turisztikai látnivalóját, ami minden korosztály számára tartogat majd izgalmakat – jelentette be a Gyulai Turisztikai NKft.

Gyula Szabadidőközpont nyitas
A turizmus világának alapos és minőségi híreiért iratkozz fel hírlevelünkre, és csatlakozz csoportunkhoz!
Fotó: Gyulai Turisztikai NKft.

Szabadidőközpont nyílik Gyulán

Gyula belvárosában, a Szent Miklós parkban található volt alispáni lak épülete újult meg és adott helyet a projektnek. Az új attrakció hamarosan elérhetővé válik a turisták és a helyiek számára is.

A szabadidőközpont minden bizonnyal legnagyobb szenzációja az Exatlonban résztvevő gyulai versenyzők közreműködésével épült Ninja Warrior pálya lesz. A 30 méter hosszú, négysávos szabadtéri pálya 100 akadállyal várja mindazokat, akik szívesen megmérettetnék itt magukat. A Ninja Warrior pálya mellett olyan remek szórakoztató elemekkel várja majd látogatóit a szabadidőközpont, mint:

  • minipolisz
  • mini keverőpulttal és fénytechnikával felszerelt party szoba a legkisebbeknek
  • több emeletes Minecraft stílusban épült akadálypálya és mászófal
  • projektoros multiball pálya és VR-futópad a nagyobbak részére

A helyiségek mindegyikét a mai kor követelményeinek megfelelő modern technikával szerelték fel, melyekben igény esetén lehetőség lesz egyéni rendezvények lebonyolítására is.

Akárcsak a közelmúltban megnyílt japánkert, úgy az új szabadidőközpont kialakítása is ékes példája annak, hogy Gyula városa a fürdőzés mellett szüntelenül igyekszik minél több élményt és programot kínálni a nyaralni és kikapcsolódni vágyóknak.

A turizmus világának alapos és minőségi híreiért iratkozz fel hírlevelünkre, és csatlakozz csoportunkhoz!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben