Újdonságokkal várja a magyar utasokat a Costa Cruises

by Kassay Tamás

A Costa Cruises átalakította értékesítési részlegét, és létrehozta a nemzetközi piacokra fókuszáló csapatát, melynek élére Mirco Vassallót, nemzetközi értékesítési igazgatót nevezték ki. Ezzel egyidejűleg, 2024 tavaszán bemtatta a “Sea Destinations” koncepciót, amely “Egy utazás az utazásban”, ahol a tenger nem az egyetlen hívószó, hanem egyben egy „kilátópont” is.

Sea Destinations a Costa Cruises kínálatában

Costa Cruises Sea Destinations
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

A Costa Cruises 2024 tavaszán mutatta be új különlegességét, a “Sea Destinations” koncepciót, a Földközi-tengeren és Észak-Európában. “Egy utazás az utazásban”, ahol a tenger nem az egyetlen hívószó, hanem egyben egy „kilátópont” is, hogy az utasok átélhessék a felejthetetlen pillanatokat a hajó fedélzetéről. A szárazföldi úti célok, mint Barcelona, Nápoly, Genova, Isztanbul és Mykonos továbbra is a klasszikus módon fedezhetőek fel, ugyanakkor a ”tengeri úti célok” a fedélzet „látványosságai” lettek. A “tengeri úti célok” már elérhetőek a Costa Cruises útvonalain a Földközi-tengeren és Észak-Európában. 

A Costa Cruises új vezetője Mirco Vassallo

A 2024. márciusi kinevezése óta Mirco Vassallo számos régióban képviseli a Costa Cruises márkát, többek között Nagy-Britanniában, Skandináviában, Hollandiában, Közép-Kelet-Európában, a Közel-Keleten, a Perzsa-öböl térségében, Indiában és Ausztráliában. Az értékesítési és marketing csapatot vezeti, melynek elsődleges célja a Costa Cruises szakmai partnerhálózatának fejlesztése. 

A szervezeti változtatásokkal a Costa Cruises tovább erősíti pozícióját a közép-kelet-európai régióban, Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában: Matus Tomasik veszi át a Costa Cruises kiemelt régiós partnereit, Alessandro Bottaro, értékesítési és marketingigazgató vezetése alatt, aki 20 sikeres évet töltött a hajózási iparágban.

“A Costa Cruises 76 éves történelemmel a háta mögött továbbra is arra koncentrál, hogy újdonságokkal színesítse szolgáltatásait.” – mondta Vassallo. 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben