világ legjobb tengerjáró vállalata Celebrity Cruises luxus hajóút Royal Carribean

Megválasztották a világ legjobb tengerjáró vállalatát: luxus a köbön és a fedélzeten

by Kassay Tamás

2023-ban a Globe Travel Awards, az utazási szakma Oscar-díja rendezvényen ismét a Celebrity Cruises vehette át a legjobb prémium hajótársaságnak járó elismerést. A floridai hajótársaság ezzel zsinórban a 13. alkalommal nyerte el ezt a kitüntetést. De milyen luxus várja a fedélzeten az utasokat?

Zsinórban 13. alkalommal nyerte el a Celebrity Cruises a a világ legjobb tengerjáró vállalata címet

A Celebrity Cruises első helyezést ért el a ”legjobb prémium hajótársaság” kategóriájában a Globe Travel Awardson, míg testvértársasága, a Royal Caribbean International a ”legjobb mainstream hajótársaság” címét nyerte el.

világ legjobb tengerjáró vállalata Celebrity Cruises luxus hajóút Royal Carribean

”Nagyon örülünk a cég sikereinek, és büszkék vagyunk a Globe Travel Awardson elért eredményre, hiszen minden évben sok-sok munka van mögötte. Másrészről az is nagy öröm számunkra, hogy a Celebrity Cruises útjai már a magyarok körében is egyre népszerűbbek”

– nyilatkozta Nemes Horacek Márta, a Celebrity Cruises és a Royal Caribbean Group hazai képviseletét ellátó Tengerjáró Kft. ügyvezetője.

Utazó luxusszálloda a tengeren

világ legjobb tengerjáró vállalata Celebrity Cruises luxus hajóút Royal Carribean

A Celebrity Cruises flottája 16 hajóból áll, amelyek a világ legszebb pontjain teljesítenek szolgálatot. A vízi luxus szállodákban a vendégek a tenger nyújtotta kényelemmel tudnak kikapcsolódni és élvezni a híresen magas színvonalú kiszolgálást és kulináris élvezeteket. A Celebrity hajói emellett számos szórakozási lehetőséget nyújtanak az ott lévők számára: kültéri és beltéri medencék, golfpálya, edzőterem, kaszinó, színház és különböző bárok is megtalálhatóak a fedélzeteken.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben