travel expert hova utazhatunk külföldön travelexpert adás

Hova utazhatunk, milyen most külföldön: Aktuális körkép a TravelExpert adásában

by Waterfan

TravelExpert élő, online videós műsor, amelyben tapasztalt szakemberek személyesen szólalnak meg, első kézből szolgálnak megbízható információkkal az utazás világából. Élő adásban járták körbe, hogy jelenleg hova utazhatunk és milyen jelenleg külföldön tartózkodni. Aki még nem ismeri a műsort, itt megtudhat róla többet. A házigazda: Kiss Ernő Zsolt színművész.

Sajtóklub – lapszemle, fő hírek a héten

Az adás elején az előző hét történéseiből tudhattunk meg érdekességeket. Szóba kerültek az egyes országok aktuális szabályozásai, megtudhattuk, hogy valahol enyhítésen dolgoznak, valahol szigorításon. Kiemelt országként Görögország helyzete került górcső alá. Hallhattunk még emellett a magyarországi aktív turizmus felértékelődéséről, valamint az utasok számára jó hírről, miszerint sztrájk esetén lemondott repülőjáratok után is megilleti őket a kártérítés, végezetül pedig vetettünk egy pillantást a világ legboldogabb országainak legfrissebb listájára.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek csoporthoz.

A hely rovat: Hévíz polgármestere, Pap Gábor nyilatkozott a város helyzetéről

Kiemelt helyet kapott Hévíz ebben az adásban. A város részéről Pap Gábor polgármester, a szállodák részéről pedig Molnár Ágnes, a Hotel Europa Fit vezérigazgató helyettese szólalt meg. Mind a város, mind a hotel fejlesztésekre fordította a forrásait a leállás ideje alatt, és nagyon várják, hogy újra vendégül láthassanak mindannyiunkat. További részletek az adásban, link a cikk végén!

Szakértő rovat – ezen a héten fókuszban a Kanári-szigetek, Toszkána, és az egyénre szabott utazások világa

Az interjúkban megszólalók saját utaztatási területükről nyilatkoztak, személyes kedvencem az olasz úriember által felemlegetett magyar kakaós csiga. Érdemes megnézni az adást!

  • Tanai-Gáti Beatrix – TravelGoo utazási iroda ügyvezetője Gran Canaria szigetére kalauzolt bennünket, ahonnan videós kapcsolaton jelentkezett.
  • Székelyi Tímea – Menta Travel felhívta a figyelmet, hogy a Külügyminisztérium honlapját minden utazni vágyó kövesse, hiszen a szabályok betartása az utas felelőssége. Izgalmas betekintést kaphattunk az egyéni igényekre szabott, luxus utazásokat szervező iroda életébe.
  • Tihanyi Kinga – idegenvezető, Toszkána specialista mesélt az ottani helyzetről, helyi borászatokról, éttermekről.

Színvilág rovat – mi a helyzet a nagyvilágban, milyen külföldön?

  • Südi Sándor – idegenvezető, Dominikai Köztársaság
  • Ligeti Betty és Rimai Dalma – Pink Dream Tours, Mexikó

Südi Sándor elmondta, hogy jelenleg a Dominikai Köztársaságban biztonsággal lehet utazni, és kiemelte azt a fontos tényt, hogy megszűnt az üzleti utakkal kapcsolatos visszaélések lehetősége, tehát mostantól véletlenül sem veszélyeztetheti senki mások egészségét, hiszen hazatérés után 10 nap karantén, vagy 2 negatív teszt szükséges számukra. Személyes véleményem az, hogy ez vállalható kényelmetlenség egy kényelmes és szuper utazásért, sok-sok napfényes élményért cserébe, különösen a home office korszakában ez már sokak számára nem okozhat problémát.

Játékvilág

Darai-Nagy Judit Hévízen járt és készített ott anyagokat, az adás végén pedig 2 éjszakás hévízi szállást is kisorsolt a Hotel Európa Fit 4 csillagos szállodájába.

A felkészülésben és az információk újszerű eljuttatásában kíván az utazóközönség segítségére lenni a TravelExpert műsora, amely itt teljes egészében megtekinthető – az élő adás a 6. percben kezdődik.

A műsor ide kattintva tekinthető meg.

Itt lehet és érdemes csatlakozni a Turizmus hírek csoporthoz.

Jó utat, sok élményt,
Mr Spabook
vendégélmény tanácsadó,
okl. turisztikai fejlesztési menedzser

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben