Friss külsővel és dizájn fókusszal nyitja a nyarat a Hungary NEXT arculatváltás után

by Kassay Tamás

A 12 éves tapasztalattal bíró desztinációfejlesztési műhely júniustól még nagyobb hangsúlyt helyez a dizájnra. A Hungary NEXT arculatváltása után a megújult honlap új logóval büszkélkedhet, amelyet Jan Kiss festőművész álmodott meg. Ő az új márkanagykövet is, amit a „képbe hozunk” szlogen tökéletesen kifejez.

A Hungary NEXT összekapcsolja a turizmust és a művészetet

A jövőben a Hungary NEXT a kreatív gondolkodás mellett, magát a művészetet is bevonja a turizmusfejlesztésbe, hogy megtámogassa a turisztikai desztinációk szervezési és marketing munkáját. A művészet nem csak érzelmi intelligenciát fejleszt, de környezettudatos megközelítést is jelent, így segíti a döntéshozókat és az innovációt. Ez nemcsak a helyeket teszi vonzóbbá, de növeli a versenyképességet is, mivel sokoldalú készségeket von be a munkába – magyarázta Bódis Gábor, a szakmai műhely alapító-vezetője.

Hungary NEXT arculatváltás

Jan Kiss a Hungary NEXT 10 éves fennállása alkalmából egy festménnyel ajándékozta meg a közösséget 2022-ben, tehát ismeretségük nem újkeletű. A Hungary Next arculatváltása apropóján látványos kiállításra hívja az érdeklődőket Budapesten: merülj el egy különleges művészeti gyűjteményben, amely a modern absztrakt expresszionizmus lényegét mutatja be. A különleges KIRAKATVÁROS tárlat május 25-től június 7-ig tekinthető meg a Batthyány palotában, az Oktogonnál.

Az ünnepélyes megnyitó rendkívül látványosra sikeredett egyébként, le a kalappal a szervezől előtt!

A kiállítás hivatalos weboldala

A festmények első hazai, nagyszabású bemutatója kezdet és egy korszak lezárása is a Hungary NEXT életében. A mostani arc- és arculatváltást megelőzően, mintegy 5 éven át, a kétszeres Európa-bajnok, ötszörös Világkupa-győztes Galambos Péter evezős volt a műhely márkanagykövete, akinek versenysportolói életszakasza rövidesen lezárul. A Hungary NEXT köszönetét fejezi ki neki, hiszen e közös munka erősítette mindkét brand hírnevét, valósultak meg az egyedi, nemzetközileg és itthon is elismert projektek, térségfejlesztések és stratégiák, oktatási anyagok és tanulmányok.

Az elmúlt években a Hungary NEXT szembeötlően vetette bele magát a művészet és a kulturális turizmus világába.

Idén, az év végén, már harmadszor adja át az Art Is Business-szel a Kulturális Turizmus Díjat. Korábban ezt az elismerést Nyíregyháza és Pécs városa nyerte el.

A Hungary NEXT turizmusfejlesztő közösség honlapja folyamatosan is képbe hoz bennünket: www.hungarynext.com.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben