Spabook.net Kassay Tamás

Hungary NEXT: Tegyél jót Magyarországért!

by Waterfan

Van jövőnk címmel 10 részes, pozitív ösztönző sorozattal rukkolt elő a Hungary NEXT országmárka műhely Magyarország gazdaságának és turizmusának megmentése érdekében.

Mr Spabook bemutatja: a HungaryNEXT alkotását, amiben mindenki megtalálhatja a számára testhezálló jó cselekedetet. A cikk írásakor a kampány 9. napjánál járunk, ennek a napnak a kiválasztott szolgáltatói a SPA-k.

A helyzet mindannyiunk számára nehéz, nem csak a turizmus számára, de lássuk be, elég unalmas lesz a világ, ha nem lesz hova elmennünk kiengedni a gőzt, igaz? Én például nagyon szeretnék majd újra wellness helyekre menni, időnként teljes hétvégére, máskor csak 1-1 hétköznap este 2-3 óra szaunázásra, gőzkabinban ücsörgésre. Most viszont üresek ezek a helyek, ami azért fura érzés.

Van jövőnk Hungary Next Spirit Hotel Thermal Spa wellness medence

Kimehetünk majd újra az utcára ha ennek vége, de ha nincs mit csinálni odakinn, akkor az nem nyerő, én viszont rendületlenül hiszek a győzelemben és az összefogás erejében. Ezt felismerve hívlak Benneteket, hogy nézzétek meg ezeket a filmeket, mert közös érdekünk, hogy megmentsük azokat a helyeket, amik a mi jobb létünket szolgálják békeidőben! Ausztráliában azt tanultam, hogy:

Work hard, play hard. De a játékhoz megfelelő playground is kell. Mondjuk ilyenek, például:

Hungary Next: Van jövőnk kampány

Mit tehetünk ebben a helyzetben? Mit tehetsz Te, vagy én? Azt tehetjük, hogy akinek lehetősége van, vásárol ajándékutalványt, amit majd később felhasznál. Karantén alatt a családok sem tudnak feltétlenül találkozni, így az ilyen utalványok remek megoldást jelentenek 1-1 születésnap „távoli” megünnepléséhez. A másik pedig a tudatosság. Legyen a fejünkben, hogy ha majd visszatér az élet a normális kerékvágásba, akkor pihenjük ki ezt a néhány hónapot, menjünk el 1-1 magyar helyre és segítsük őket ezzel, ők pedig a szolgáltatásaikkal fognak segíteni bennünket.

Mivel most karanténból nem tudok elmenni saját fotókat készíteni, ezért hálás köszönet az illusztrációul szolgáló képekért a sárvári Spirit Hotel Thermal SPA-nak, a kampány megvalósításáért pedig Bódis Gábornak, aki a magyar turizmus szakma egyik méltán meghatározó alakja.

Tegyél jót!

A Van jövőnk kampány része az a rövid videókból álló sorozat, amelynek minden egyes része arra kér: Tegyél jót!
Az egyes részek itt megnézhetők kattintható linkekkel, szerintem igazán megnyerő mindegyik darab:

A HungaryNEXT oldalán mindig remek, új generációs tartalmak vannak, ajánlom figyelmetekbe.

Te melyik szolgáltatást vennéd igénybe legelőször? Mondd el itt!

Jó utat, sok élményt – ha majd a járvány elmúltával útnak indulsz-, addig pedig a wellness csoportban tárgyaljuk ki a jó lehetőségeket.

Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben