Kenderesy Nadin távozik a Turizmus Kft.-től, pályafutását igazgatói szerepkörben folytatja

by Kassay Tamás

Kenderesy Nadin neve összeforrt a turizmussal és a Turizmus.com oldalt is kiadó Turizmus Kft.-vel. A szakember több mint 10 év után távozik a Turizmus Kft. csapatából, karrierjét az Eventrend Group központi ügyfélkapcsolati igazgatójaként folytatja.

A szakember csaknem 25 éve aktív szereplője a magyar turisztikai szektornak, a kommunikáció és marketing területek meghatározó alakja. Közel 8 évig dolgozott a nemzeti marketingszervezetben (Magyar Turizmus Rt.) a sajtóiroda munkatársaként, később kommunikációs igazgatója is lett. A Turizmus Kft. PR és rendezvény üzletágának szakmai vezetőjeként a PR in Hungary csapatával piacvezető turisztikai kommunikációs ügynökséget építettek fel.

Távozása után Gergely Zita PR- és rendezvénymenedzser viszi tovább a feladatokat és felel a projektek kivitelezésének magas színvonaláért – áll a a vele, illetve Révész Róbert ügyvezetővel készült interjúban.

Kenderesy Nadin nemrégiben csatlakozott mentorként a Protégé. mentorprogramhoz is, amelynek keretében fiatalok elindulását segíti a turizmusban. A mentorprogramban további 19 szakember vesz részt, a teljes névsor ide kattintva olvasható.

Kenderesy Nadin Eventrend Turizmus Kft
Fotó: Grósz Balázs

Spabook részről sok sikert kívánok Kenderesy Nadinnak az új pozíciójában!
Elérhetőségei: Mobil: +36-30-250-4004
E-mail: [email protected]

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben