Budapest szauna szaunaház szaunaprogram

Megnyílt Budapest legújabb szaunaháza

by Kassay Tamás

Megnyitotta kapuit Budapest legújabb szaunaháza a Szauna17 a Chill Island Club Rekreációs, Egészségvédő és Szauna Egyesület üzemeltetésében. A létesítmény szinte egyedülálló a maga nemében, és fontos űrt hivatott betölteni a főváros egészséges kikapcsolódást biztosító wellness- és egészségturizmus piacán.

Szaunaprogramok a Szauna17-ben, a Chill Island Club Egyesület szervezésében

Az egyesület célja, hogy mindenkivel megismertessék az egészséges szaunázás nyújtoelőnyeit, valamint azt is, hogy valójában mi számít egészséges szaunázásnak és mi az, amit érdemes elkerülni szaunázás közben. A szaunázás relaxáló hatása mellett az egészségjavító és gyógyító hatás is kiemelkedően fontos a vendégek számára.

Egyesületünkben az egészséges éltmódhoz és ennek kapcsán a helyes szaunázáshoz való tanácsadás, tapasztalatok megosztása, egyedi összejövetelek, előadások és természetesen maga az élmény mind elérhető. A célunk az, hogy olyan minőségi és intim teret biztosítsunk a szaunázás szerelmeseinek, illetve mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni a műfajt, amit egy közfürdő a nagy vendégforgalma miatt nem képes megadni.

– mondta Simkó Lívia egyesületi elnök.

Szaunaprogramok Budapest 17. kerületében a Szauna17-ben

A Szauna17 egyúttal társasági hely is kíván lenni, ahol az Egyesület garantálja a kellemes környezet mellett a jó társaságot is azzak, hogy az első alkalom után Egyesületi taggá lehet válni jeljépes éves tagdíj megfizetése mellett. A szervezők úgy vélik, hogy extra értéket adnak a vendégeknek azzal, ha egy közösséghez csatlakozhatnak.

A budapesti egészségturizmus tehát új attrakcióval gazdagodott, hiszen a helyet a várakozások szerint vidékről érkező vendégek is rendszeresen fogják látogatni.

A szaunaprogramokat képzett szaunamesterek tartják

Induláskor 5 képzett szaunamester tartja a szaunaprogramokat, amelyek minden alkalommal egy előre meghirdetett tematika szerint zajlanak. A Budapesten hiánycikknek számító szaunaprogramok három darab egymást követő szaunafelöntésből állnak, közöttük 30 perces szünetekkel, így végeredményben egy jó 3 órás programon vehet részt, aki ellátogat a Szauna17-be. Fontos információ, hogy előzetesen regisztrálni szükséges, hiszen a szauna kapacitása legfeljebb 25 fő, de a fokozott kényelem miatt 20 főben húzták meg a limitet jelenleg.

A szaunaház emeleti részén öltöző és pihenő zóna található, a földszinten fogadótér, zuhanyzó dézsazuhanyokkal, valamint maga a szauna várja a vendégeket.

A szaunaház teljesen új épület, a kivitelezéskor ügyeltek a természetes anyagok használatára, hogy ezáltal is összhangban legyenek az egészséges, természetes életmóddal.

A szaunaprogramok közötti szünetben frissítővel, gyümölcstállal, süteményekkel, teákkal látják vendégül a szaunázókat.

A Szauna17 címe

Az egyesületi klubház maga a szaunaház, amely Budapesten, a XVII. kerületben található, a Mezőtárkány utca 4. szám alatt. Könnyen megközelíthető M0 felől, vagy tömegközlekedéssel az Örs vezér teréről induló busszal, amely mindössze 20 méterre a kaputól teszi le az embert. Gondoltak az autóval érkezőkre és a szomszédokra is, így a parkolást saját telken belül oldották meg, ami amellett, hogy biztonságos, nem foglal helyet a szomszédos utca úttestjéből sem.

Kontakt: Szauna17.hu

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben