protege mentorprogram 3 jelentkezés

Újra várja a turizmus és vendéglátás szerelmeseit a protégé. mentorprogram

by Kassay Tamás

A protégé. mentorprogram, 2023 őszén immáron ötödik alkalommal várja a turizmus és vendéglátás (a desztinációs marketing, szervezés és vállalkozásfejlesztés) iránt érdeklődő lelkes pályakezdők és egyetemisták jelentkezését. A programban 30 mentor segíti a szakmában elhelyezkedni vágyó fiatalokat tudásának, tapasztalatának átadásával.

A protégé mentorprogram célja, hogy összekapcsolja a szakma szereplőit, az egyetemi hallgatókat, valamint a pályakezdőket.

Célunk, hogy egy hosszú távon is sikeres mentor-mentorált közösséget hozzunk létre, amely segíti a tapasztalt generációval való közös munka előremozdítását.  

– mondta Horvát Viola, a mentorporgram alapítója

A protégé mentorprogram 5 szekció köré szerveződik

protégé mentorprogram 2023 jelentkezés
  1. gasztronómia
  2. marketing
  3. szálláshely
  4. szervezés
  5. vállalkozás

A mentorálási folyamat minimum 4 személyes találkozót ígér a mentoráltaknak, amely során a szakmai és személyes fejlődésre is egyaránt hangsúlyt fektet a protégé. mentor és szervezői csapata. Emellett interaktív workshopok is megrendezésre kerülnek a program keretein belül. Ezeken olyan fontos témákat érintenek majd a résztvevők, mint például a fenntartható rendezvények, közösségszervezés, vállalkozás indítása, szervezetfejlesztés, karriertervezés vagy a desztináció marketing.

protégé mentorprogram 2023 jelentkezés
A negyedik program a budapesti Marriott Hotel tetőteraszán, a Liz & Chain Sky Loungeban került
lezárásra.

A fejlődés és az értékes tudás mellett a protégé. minden lelkes résztvevőjének egy díjnyertes szakmai közösséget és kapcsolatépítésre való lehetőséget is kínál.

A programba azoknak a hallgatóknak, pályakezdőknek a jelentkezését várják, akik turizmus szakon tanulnak, vagy legfeljebb egy éve végeztek tanulmányaikkal, illetve akik nem ezt tanulják, de érdeklődnek a szakma és a turizmus jövője iránt. A protégé. mentorprogram azok számára is egyedülálló lehetőség, akik már tudatosan a turizmusban, vagy ahhoz kapcsolódó iparágban tervezik a jövőjüket.

Az ötödik mentorprogram részletei megtalálhatóak a protégé. mentorprogram honlapján.

Jelentkezés:

határidő: 2023.09.20. 24:00

A korábbi programokról is írtunk már, öröm volt részt venni a programban a korábbi szemeszterekben!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben