Széchenyi fürdő 500 darab belépő ingyen Terézváros

500 darab ingyen belépőt biztosít a Széchenyi fürdőbe a Terézvárosi önkormányzat 62 éven felüli lakosainak

by Waterfan

A Terézvárosi önkormányzat 500 darab ingyen jegyet biztosít a Széchenyi fürdőbe a kerületiek számára, amelyeket szeptember 23-tól lehet átvenni a Szolidaritási központban (Szófia utca 7.) lakcímkártya felmutatásával.

A jogosultság a 62. életév betöltéséhez és terézvárosi állandó bejelentett lakcím igazolásához kötött, más feltétele nincsen. Az 500 darab, egyszeri belépésre szóló, a gyógyfürdő minden alapszolgáltatásának – szauna, különböző gyógy- és élménymedencék, fitneszterem – igénybevételére feljogosító belépőjegy személyre szól, azaz háztartásonként többen is kérhetik. – írja az önkormányzat oldala.

A fürdőjegy a 2020-as év végéig bármelyik hétköznap felhasználható.

Figyelem! A Szolidaritás Központ nyitva tartási idejében kell érkezni, az önkormányzat oldalán ez az információ található jelenleg:

A Szolidaritási Központ 2019. március 18-tól az alábbiak szerint tart nyitva (sorszámosztás nyitás előtt egy órával):

  • hétfő 13.00-18.00
  • kedd 9.00-14.00
  • csütörtök 9.00-14.00

Fürdőrajongóként javaslom, hogy mindenki, aki jogosult, válasszon egy számára szimpatikus napot és töltsön el egy kellemes napot a Széchenyi fürdőben! Ebben az időszakban tömegtől egyáltalán nem kell tartani.

Érdekelnek a fürdős, wellness és utazós témák? Csatlakozz csoportunkhoz, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről és sok-sok utazós témáról is.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben