Spabook.net Kassay Tamás

Magányos repülés a szellemjáraton

by Waterfan

Néhény járat repül még, és mivel Hong Kongban egész jó a vírus helyzet, elutaztam oda egy szálloda meghívására.

Mr Spabook egyik kedvenc városa Hong Kong, ami a modern emberi kolóniák együttélésének a csúcsa. Annyira egyben van, annyira komplex, annyira élettel teli, bizonyos szempontból mégis rettenetesen rideg, hogy európai szemmel az nehezen feldolgozható.

Az ottani egyik szállodalánc meghívására röppentem át, 3 éjszakán keresztül fogom tesztelni a helyet, és a kényszerű leállás ideje alatt kidolgozunk számukra egy ütős marketing stratégiát is, többek között a közösségi média megjelenésüket formáljuk még jobbra. Nem titok, hogy a Spabook-on is meg fognak jelenni, de ahogyan azt megszokhattátok, ez kölcsönösen előnyös lesz, hiszen a legjobb, legtutibb ajánlást kapjátok és megspóroltok egy csomó időt a szálláskereséssel. (Itt megtekinthetitek a szolgáltatásaim.)

Na de lássuk, milyen volt az utam? Ilyen volt megérkezni:

Hong Kong repülőtér airport

Egyetlen nyakbavalós, ott dolgozó üzemeltető ember, amerre a szem ellát. A mozgójárda hangja kísértetiesen dumál bele – a szerkezet zakatolását leszámítva – síri csöndbe:

„Please hold the handrail!”

Az utazásom pedig egyszerűen priceless. A szellemjáraton lényegében több volt a hajózó (repülő) személyzet, mint én és a belső hangjaim együttesen.

Azért szépen megágyaztak, mint ahogy azt a szüleink is megtanulták a nagyszüleinktől, hogy minden reggel illik.

Finnair kabin interior belső tér

Tekintettel arra, hogy úgyis elférek, szabadon választhattam ülést. Megvillantottam a Spabook-os névjegykártyámat, mire a stewardess eltűnt és 2 perc múlva a kapitány személyesen köszöntött és átvezetett a Business Class-ra. 

Finnair kabin Business Class cabin

Mit is mondhatnék? Megtehettem volna, hogy pezsgőt kérek, de annyira már nem szerettem volna visszaélni a helyzettel, úgyhogy maradtam a narancslé mellett.

Mivel itt már másnap van és bőven hajnalt ütött a digitális vekker, ezért most be is fejezem a mai történetem.

Neked hogy telt április első napja? Mondd el itt!

Jó utat, sok élményt – ha majd a járvány elmúltával útnak indulsz-, addig pedig a wellness csoportban tárgyaljuk ki a jó utazós lehetőségeket.

Mr Spabook

képek: saját

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben