Spabook.net Kassay Tamás

Közönségtalálkozó: élő videós beszélgetés utazásról

by Waterfan

A SztereoTrip utazási podcast szervezésében virtuális közönségtalálkozót tartunk, 03.26-án 18:00-tól.

Ezen a linken tudtok csatlakozni akár webkamerával is ma 18 órától.

A SztereoTrip egy olyan virtuális rádió, amit bármikor bárhol hallgathatsz, ahol van interneted. Miben más egy sima rádiótól? Abban, hogy akkor hallgatod meg és azt az adást, amelyikhez éppen kedved van. Kereshetsz téma, meghívott vendég, vagy dátum szerint is.

Kivéve, amikor élő közönségtalálkozó keretében gyűlünk össze és videokonferenciában beszélgetünk Veletek és egymással. Erről az alkalomról nem készül felvétel, így aki kimarad, lemarad. Kik lesznek ma az éterben?

A SztereoTrip csapatán kívül:

Belényi Dani, Széles Laura, Balog Peti, Kassay Tamás alias Mr Spabook … és több olyan magyar is, akik az utolsó pillanatban jöttek haza vagy éppen most is kint vannak. Reméljük, hogy minél több hallgatóval tudunk majd “találkozni” és sok utazós történetet megosztani egymással! Ha hallgatod a podcastet, szeretsz utazni vagy csak érdekel a podcastek világa, akkor ott, pontosabban ezen a linken a helyed!

SztereoTrip Utazási podcast

Utazni most csak virtuálisan lehet, tartsatok velünk! Szocializálódjunk ebben a nagy social distancing-ben!

Ha pedig a fürdők világa és a wellness utazás is érdekel, akkor a wellness csoportban tárgyaljuk ki a jó lehetőségeket.

Üdv,
Mr Spabook

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben