Tortakóstoló Nap a Desszertem Cukrászdában

by Kassay Tamás

A Desszertem Cukrászda szezonváltó kollekciójának bemutatójára idén első alkalommal kerül sor sajtónyilvános eseményen. A nagyközönség április 18-án és 19-én torta formában láthatja és kóstolhatja meg a tavaszi szezon újdonságait a Miskolci Nemzeti Színház szomszédságában található cukrász műhelyben.

A 2024-es tavaszi szezon új torta kollekciója a legmagasabb minőségű szezonális alapanyagokat vonultatja fel és önti művészi finomsággal desszert formába. Az új kollekció süteményei a hétköznapokban szelet formában várják a vendégeket, de a bemutató alkalmából torta kincsekké változnak.

„Megidézzük a viharos tavaszt, amelyben tökmagból készítünk ganachet, ami a szederrel és az ánizzsal lép táncra, a rózsa-szamóca kombinációját az Iránból érkezett pisztáciával, vagy a világ legjobb csokoládéiból, a Valrhona csokoládégyár többféle csokijából készült Royal-choc ot, és kínálunk még ezer más csodát!” 

– mondta Varga Heni a Desszertem alapító tulajdonosa, kiemelve, hogy:

„Számunkra a minőség, és a vendégek elégedettsége kiemelt fontosságú. Törekszünk arra, hogy mindig olyan alapanyagokat használjunk, amelyek az adott időszakban a legjobb minőségben érhetők el és természetességük okán fenntartható termelésből is származnak. Hiszünk abban, hogy a legjobb alapanyagokból kiemelkedő minőséget és feledhetetlen ízélményt tudunk biztosítani vendégeinknek.”

A szezonváltás egyúttal változatosságot is hoz a kínálatba, így a hely törzsvendégei számára is mindig van olyan újdonság, amiért visszatérhetnek.

A Desszertem Cukrászda olyan repertoárt igyekszik felvonultatni, amely gazdagítja Miskolc gasztronómiai kínálatát és vonzerő lehet a turisták számára.

A 2018-ban alapított Desszertem Cukrászda 2021-ben, 2022-ben és 2023-ban is bekerült a TOP 7 Vidéki Cukrászda közé a Dining Guide toplistáján. A kreatív műhelymunkát Lovász Évi szakmai vezetése tartja kézben, a működést a kompromisszummentes alapanyagok és a legprecízebb technológiák használata jellemzi.

Miskolc belvárosa, közvetlen a Miskolci Nemzeti Színház szomszédsága ad otthont a vidéki cukrászforradalomnak, amely progresszíven fejlődő kis műhelyként lépést tart a nemzetközi trendekkel, egyúttal tiszteli a hagyományokat.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben