Lukács fürdő újranyitás

Újabb budapesti fürdő nyitja meg medencéit

by admin

Június 15-től újra várja vendégeit a patinás budapesti fürdő, ahová Kodály Zoltán is örömmel járt.

A fürdő honlapján tájékoztatott arról, hogy: a Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda kültéri medencéi 2020. június 15-től újra üzemelhetnek – élményelemek nélkül, természetesen. Már amennyire most ezt vehetjük a természetes felállásnak.

A fürdő reggel 7-től este 7-ig tart nyitva, és az átjárható bérletekkel rendelkező vendégek az átjárhatósági hierarchiától függetlenül látogathatják.

Lukács fürdő jegyárak

A csökkentett szolgáltatásokra tekintettel kedvezőbb jegyárakkal találkozhatunk. A teljesség igénye nélkül az alaptípusok:

 HétköznapHétvégén
Felnőtt belépő2 200 Ft2 500 Ft
Felnőtt délutáni belépő (16 órától)1 900 Ft2 100 Ft
Nyugdíjas, diák (nappali tagozatos) belépő (1)1 900 Ft2 100 Ft

Sok-sok fürdőző számára kedves és kedvelt az itteni medencék vízhőmérséklete, ami 24, illetve 26 Celsius fok. Számomra ezek hűvösek, de ha lassan eljön a nyári meleg, akkor mindjárt kifejezetten jól fog esni egy kis hűsölés.

Köztudott, hogy a Lukács fürdő nagyon erős törzsközönséggel rendelkezik és hosszú idők óta a művészvilág kedvelt találkozó és fürdőző helye. Turisták még lényegében nincsenek, viszont a helyiek kedvelt helye már jó eséllyel üdvözölhet majd látogatókat.

A törzsvendégek tiszteletére emléktáblák és domborművek díszítik a fürdő falait, többek között olyan nevekkel találkozhatunk rajtuk, mint: Kállai Ferenc, Ottlik Géza, Kodály Zoltán, Latinovits Zoltán, Örkény István, Garas Dezső.

További fürdős és wellness témákról értesülhetsz a csoportunkban, ahol azt is elmondhatod, hogy Te mit gondolsz 1-1 témáról. Van hírlevelem is spa és utazás tartalmakkal, iratkozz fel!

Üdv,
Mr Spabook

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben