elektromos kerékpár pályázat magánszálláshelyek

Pályázz elektromos kerékpárra, akár 180 ezer forint támogatást is kaphatsz

by Kassay Tamás

Csütörtöktől újra lehet pályázni elektromos rásegítésű kerékpár beszerzésére. Ezúttal nem csak munkavállalók, hanem akár diákok és nyugdíjasok is igényelhetnek támogatást elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásához. Típustól függően 100, illetve 180 ezer forint az igényelhető összeg.

Magánszállásadók, ez jó lehetőség!

Bár ez a pályázat magánemberek részére szól, a magánszállásadók remekül ki tudják használni a lehetőséget arra, hogy komoly hozzáadott értékű szolgáltatással bővítsék a magánszálláshelyük kínálatát, amennyiben a családtagjaikkal együtt adnak be pályázatot. Egyre jobban erősödik az aktív turizmus iránti igény, a magas üzemanyagárak mellett pedig azok is kipróbálhatják a környék kerékpáros felfedezését, akik inkább kocsival mentek volna még a következő sarokra is. Szintén vannak, akik azért ódzkodtak eddig a bringás kirándulásoktól, mert tartanak attól, hogy az erőnlétük nem megfelelő hozzá. Az elektromos kerékpárok viszont számukra is vonzó, hiszen nagyon könnyen, jóformán izzadtság cseppek nélkül lehet közlekedni velük.

Természetesen, ha valaki felkínálja az e-bringáit a vendégek számára, fontos, hogy ehhez megfelelő dokumentációt állítson össze és a szabályok legyenek lefektetve, hiszen nagy értékű dologról beszélünk. Hogy pontosan hogyan is érdemes ezt megírni, abban szívesen segítek az érdeklődőknek.

Tízezer e-kerékpárra lehet elegendő a támogatás

Ma megnyílt a pályázat, a pályázatokat folyamatosan fogadják az egymilliárd forintos keretösszeg kimerüléséig. A hajtási rendszertől függően 100 ezer, illetve 180 ezer forint támogatást kaphat egy biciklivásárló. Az új konstrukcióban egyszerűbb a jelentkezés, a korábbi szakaszos helyett folyamatosan lehet benyújtani a pályázatokat.

Az elektromos kerékpár pályázat itt érhető el.

Pályázónként legfeljebb 1 pedálszenzoros vagy nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt pedelec kerékpár utófinanszírozott támogatására lehet pályázni, a kereskedelmi forgalomban megvásárolható kerékpárok legnagyobb folyamatos névleges teljesítménye 250 W vagy annál kisebb lehet.

A támogatás a hajtási rendszertől függően a korábbi 90 ezer helyett 100 ezer, illetve 150 ezer helyett 180 ezer forint lett.

A turizmus világának precíz híreivel vár az Utazás hírek csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények is érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, sőt, Hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben