Hungexpo elmarad 2021 Utazás Kiállítás Boat Show Járatlan Utakon Fesztivál

Hungexpo: elmarad az Utazás Kiállítás, a Boat Show, a Járatlan Utakon Fesztivál, a FeHoVa is

by Waterfan

Az Utazás Kiállítás Magyarország legnagyobb utazással kapcsolatos rendezvénye, a szakma kiemelt ünnepe, az információk átadásának elismert fóruma, amely évente 1 alkalommal kerül megrendezésre a Hungexpo nagyszabású rendezvényhelyszínén, 2021-ben elmarad – tájékoztatta partnereit a szervező. A tájékoztatást lentebb szó szerint közlöm.

Az Utazás Kiállítás az évek során folyamatosan változott, és kiegészült olyan társ-rendezvényekkel is, mint a:

  • Budapest Boat Show: a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye
  • FeHoVa: a Kárpát-medence vadászainak és horgászainak legnagyobb rendezvénye
  • Karaván Szalon: Magyarország legnagyobb lakókocsi és lakóautó kiállítása
  • Járatlan Utakon Fesztivál: a régió legnagyobb hátizsákos és önálló szervezésű utazásokat kedvelők találkozója, amelyen utazó bloggerek és országos hírű előadók is tartanak előadásokat az utazás különleges lehetőségeiről.

Korábbi években Mr Spabook is tartott előadást az Utazás Kiállítás keretein belül, így személyesen is sajnálom, hogy 2021-ben nem találkozhatok a nagyközönséggel és így az idén kötetlen eszmecserére sem lesz lehetőségünk. 2020-ban ilyen színes volt a program, és idén is izgalmas témák lettek volna:

A Hungexpo közleménye az Utazás Kiállítás 2021-es rendezvényének elmaradásáról

A Hungexpo Zrt., a COVID-19 vírus okozta, – a turisztikai szektor szereplőit kiemelten sújtó – piaci nehézségeket figyelembe véve, 2021-ben sajnos nem lát lehetőséget, az Utazás kiállítás megrendezésére.

Így Magyarország első számú turisztikai vására legközelebb 2022. március 3-6. között nyitja meg kapuit a szakmai és nagyközönség előtt, egy időben a Karaván Szalonnal és Budapest Boat Show-val.

Bízunk benne, hogy az élet minél hamarabb visszatér a normális kerékvágásba és így a hazai turisztikai szektor is újraindulhat. Addig is hisszük, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. Magyarország vezető kiállítás- és konferenciaszervező cégeként, a Hungexpo rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Célunk, hogy a járvány lecsengésével, a már megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával az Utazás kiállítás ismét a magyar turisztikai szektor motorja legyen, és partnereinket hatékonyan támogassuk az újraindítás kihívásaival szemben!

Találkozzunk 2022. március 3-6. között!

Szilvási Krisztina Kereskedelmi igazgató, Feldmájer Máté  Kiállításigazgató

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben