Kecskeméti fürdő nyitás nyitva tartás

A Kecskeméti fürdő újra megnyitja medencéit

by admin

Július 18-a szombattól újra várja a fürdőzőket a Kecskeméti fürdő. Gyorsjelentés a megnyíló szolgáltatásokról és az árakról.

A Kecskeméti fürdő megnyíló szolgáltatásai

A fürdő szolgáltatásai közül szombattól

  • az úszómedencék,
  • az élményfürdő beltéri, valamint kültéri medencéi
  • és a csúszdák vehetők birtokba.
  • A szükséges energiabevitelről a benti büfé kínálata gondoskodik.

Vannak azonban olyan elemek és szolgáltatások, amire egyelőre várnunk kell:

  • A szaunavilág majd csak a szaunaszezon kezdetétől, ősztől lesz látogatható.
  • A gyógyászati szolgáltatást eddig biztosító Ölelő Kéz Alapítvány a járványhelyzet és annak következményei miatt megszüntette tevékenységét a Kecskeméti Fürdőben. A szolgáltatások mielőbbi újraindítása folyamatban van, de a fürdő a vendégek szíves türelmét kéri.
  • A termál medencék egyelőre szintén nem látogathatók, ezek felkészítése a nyitásra jelenleg folyamatban van.

Kecskeméti fürdő jegyárak és nyitva tartás

Kecskeméti fürdő nyitás jegyárak

Jó hír, hogy az újranyitással nem változik sem a fürdő nyitva tartása, sem pedig a jegyek ára. A bérlettel rendelkezők számára fontos információ:

Július 18. szombattól lesz lehetőség a zárvatartás időtartama alatt (március 12 – július 17. között) lejárt, a Kecskeméti Fürdőbe érvényes bérletek meghosszabbítására. A bérletek érvényessége a zárva tartás idejével a vendég külön kérelme alapján meghosszabbításra kerül. A meghosszabbítást személyesen, minden nap 7-20 óra között lehet igényelni a Fürdőben, a külön erre a célra fenntartott 3. számú kasszánál. A hosszabbításhoz a chip kártyát és a jegytömböt kérik elvinni, mert enélkül nem tudják elvégezni a szükséges beállítást.
Az ajándékutalványok meghosszabbítása ugyanilyen módon történik.

A Kecskeméti Fürdő nyitásával egyidejűleg a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark, népi nevén a kecskeméti strand visszaáll eredeti nyitva tartására: 9-20 óra között pancsolhatunk ott. Fontos változás az ideiglenes működéshez képest, hogy a strandról a fürdő 25 méteres úszómedencéje a továbbiakban nem használható, valamint kivonják a forgalomból az ideiglenesen bevezetett 900 Ft-os úszójegyet a strand kínálatából.

Szeretettel várunk wellness-fürdős csoportunkban is, ahol folyamatosan értesülhetsz fürdős eseményekről is, sok-sok utazós témával egyetemben. Ide küldhettek is be fotókat, mert sajnos amikor én nemrég itt jártam, akkor még zárva volt, és nem tudtam belső képeket készíteni.

Fürdőbaráti üdvözlettel,
Mr Spabook
forrás: Kecskeméti fürdő
fotó: Spabook.net (Kassay Tamás)

Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy további hasznos és egyre minőségibb tartalmakat tehessek közzé. Hálás köszönet érte, ha méltónak találod rá a Spabook-ot!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben