Magyarország újraindult kampány belföldi turizmus nyitás

Magyarország újraindult! – kampány a belföldi turizmus beindításáért

by Kassay Tamás

Magyarország újraindult! címmel indított kommunikációs kampányt a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ), azzal a céllal, hogy segítse a belföldi turizmus mielőbbi helyreállítását. A kampány üzenete az, hogy a szabályok betartásával és egymásra figyelve újra útnak indulhatunk.

Magyarország újraindult! videó és plakát kampány

A május végéig tartó, több típusú csatornán közvetített kampány országszerte hívja fel a figyelmet arra, hogy immáron újra lehet és érdemes utazni, felfedezni a kulturális, gasztronómiai kínálatot és megélni a természeti látványosságok kínálta élményeket, valamint az aktív turisztikai lehetőségeket.

Az MTÜ közleményében kifejtette, hogy szeretné az üzenetet minél szélesebb körben eljuttatni a belföldi utazást tervezőkhöz, ezért citylight- és óriásplakátok jelennek meg országszerte összesen 800 helyszínen. Emellett országos napi-, heti- és havilapokban, print és online felületeken is találkozhat velük a nagyközönség. A www.magyarorszagujraindult.hu webcímet is bejegyezték, amelyen keresztül a Csodás Magyarország, külön erre a célra létrehozott lapjára juthatunk.

A hazai turisták egymást is inspirálhatják a #hiányoztatok hashtag használatával, ha feltöltik az újranyitás során szerzett élményeik fotóit a közösségi médiába.

Az Olvasók egyre érzékenyebbek mindenféle reklámra, igyekeznek elkerülni őket, ezért mindenképpen érdemes új irányokban gondolkodni. A Spabook, fürdők újranyitásáról készített térképét 11000 ember tekintette meg eddig, az utazó blog így veszi ki a részét az újraindítás felpörgetéséből.

Magyarország újraindult, indulj útnak te is! Továbbra is a biztonság az első, vigyázzunk egymásra!

Büszke vagyok rá, hogy ez a cikk is az egyik legrészletesebb a témában, túlmutatva az átlagos sajtóközlemények dimenzióin, mert elkötelezett vagyok a minőség és a színes tartalom megalkotása mellett.

Érdekelnek az utazós hírek? Akkor Neked szól a Turizmus hírek Facebook csoport.
Ha útleírások, szállás vélemények érdekelnek, akkor vár a Wellness, Utazás, Élmények csoport, ha kifejezetten a gyógyfürdők érdekelnek, akkor a Fürdők, gyógyfürdők csoportot Neked találták ki.
Amennyiben hasznosnak és alaposnak találod az oldal híreit, és módodban áll, köszönöm, ha támogatod, hogy fennmaradjon.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben